|

Eu prind doar TVR1 cu antenă de cameră. De ce nu se prinde și TVR2 sau alt canal de la televiziunea națională? Eu nu am un venit care să-mi permită să mă abonez la televiziunea prin cablu. Pe TVR1 nu se dau filme, iar emisiunea cu Virgil Ianțu de pe TVR2 aș vrea și eu să o urmăresc deoarece o consider educativă. Prinde cineva și alt canal în afară de TVR1 cu antenă de cameră?

7 Raportează Evaluează
7 răspunsuri:
| a răspuns:

Romania a trecut la transmiterea aeriana digitala ale posturilor TV, doar TVR1 mai este transmis analogic in unele zone.
Pentru receptionarea programelor digitale trebuie s ai:
- semnal de la postul TV
- antena adecvata analului
- televizor digital sau macar decodor digital/analog + televizor cu intrare audio/video analogic
Oricare lipseste, nu mai poti urmari alte emisiuni.

Te sfatuiesc sa faci un minim efort si fa-ti abonament la cablu, macar analogic. Costa 20-25 lei lunar si poti avea multe programe si filme (la unele cabluri chiar peste 50), inclusi toate programele nationale consacrate, dar si straine.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Deoarece tvr 1 se receptioneaza prin sistem analogic adica prin antena, iar celalalte prin sistem digital, adica prin cablu.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu cred ca tvr2 nu se poate receptiona cu o antena find o televiziuna free to air impreuna cu tvr 1, trebuie sa cauti mai bine, cumpara o antena si pune o afara trebuie sa prinzi si pro tv

http://www.capital.ro/......tanta.html

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca chiar vrei sa receptionezi mai multe canale prin antena fara abonament iti recomand ce i-am facut unui vecin care nu dorea sa plateasca abonament la cablu. Poti receptiona cateva posturi (5-10-15...depinde de zona) cu o antena si un tuner DVB-T. Antena trebuie sa fie aleasa in functie de distanta ta fata de statiile de emisie (dar cu cat are raza mai mare cu atat mai bine) si neaparat sa ii sa ai si un amplificator pe ea + sursa de alimentare (caseta - asa cum ii zicea inainte) Toata povestea te costa cam in jur de 300 de ron. Daca te hotarasti sa faci asta iti pot da cateva recomandari. Cu o antena din asta ar trebui sa prinzi TVR1, TVR2, TVR3, TVR International. etc.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru danutzu96):

Tuner-ul se conecteaza la televizor prin SCART sau RCA (daca ai televizor mai vechi) si are telecomanda lui. Unele Tunere au si functia de a citi contiunut audio/video de pe un stick, asa ca te poti uita la filme direct de pe un stick.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns utilizator avertizat