| Andrei2003andrei a întrebat:

G3Unde este jumperul de la placa de baza gygabyte ga-g33m-2sl? eu nu il gasesc. De unde pot sa-i dau reset la bios? http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2 692#ov uitati-va, asta este placa.

3 răspunsuri:
| Salontanul a răspuns:

Nu are. Ar trebui sa fie langa baterie. Pentru asta scoate alimentarea, scoate bateria ( aia rotunda pe care scrie CR2023) si npune in locul ei o moneda. O lasi 30 minute, scoti moneda si pui bateria la loc si gata. Dar mai bine intri in BIOS si dai setarile la Default. Depinde ce problema ai.

| Andrei2003andrei explică (pentru Salontanul):

Pai problema este ca nu se aprinde monitorul, scrie "No signal".Am incercat si cu bateria aia, tot nu am reusit. Nu se deschide deloc, sunt pe placa integrata. Placa video pe care o am dedicata nu merge. Un gtx 210 de 1 gb. De la ce poate sa fie? placa de baza? procesor?

| Salontanul a răspuns (pentru Andrei2003andrei):

Alo! Ce ai patit? Ce are resetarea BIOS-ului cu monitorul? Asta este problema de la placa video, cablu de alimentare sau cablu de date si chiar de la monitor. Bateria nu este integrata. Nu exista asa ceva! Doar ca are un "zavor" pe care trebuie sa apesi. Uite: http://s1066.photobucket.com/......c.jpg.html
Daca nu porneste deloc ar putea fi si placa de baza defecta sau alimentarea. Mergi cu el la cineva care se pricepe si are piese cu care sa verifice.