| Andra_Ahnana_ a întrebat:

Hei, am nevoie de ajutor. Am un cont Google ce nu îl pot recupera. Am acces la căsuța de emailuri, schimb i-am uitat parola și nici nu am atasat un nr de telefon si nu pot intra in posesia lui pentru ca îmi cere să mă conectez. Dar am incercat sa dau acolo la "ai uitat parola", am dat si pe "încearcă altă modalitate" dar îmi spune că nu am oferit suficiente informații. Știe cineva daca mai sunt șanse să îl recuperez? Adică dacă s-ar întâmpla să se strice acest telefon, să mă conectez de pe altul nu as mai putea.

1 răspuns:
| dullcat5678 a răspuns:

Din pacate, nu am avut aceasta experienta.Cand uitam parola existau metode de recuperare (am trecut atat nr. meu de telefon cat si un alt email de-al meu, de rezerva).

Cel mai util ar fi sa intrebi direct la Google, sau poate chiar sa iti faci alt cont. Stiu ca pentru un numar de telefon iti poti face 2 sau chiar 3 conturi. Sper totusi sa rezolvi si aminteste-ti pe viitor sa ai mai multe metode de recuperare.

offtopic: In functie de situatia in care esti, telefonul nu e mereu de ajutor. De exemplu, cand aveam telefonul stricat (touch-ul abia mai functiona, se apasa aiurea singur) si mi-am reinstalat windows-ul, nu ma lasa sa ma loghez pe pc fiindca cerea confirmare prin telefon. Am reusit in cele din urma dar m-am chinuit mult si mi-a fost invatatura de minte. laughing