|

Hei TPU,am si eu o intrebare, de ce nu imi mai merg jocurile acelea pe Facebook, imi apare asa:Oops! Flash Version 11.1 or higher is required. Try refreshing the page.

Mentionez ca am facut update, instal flash player am instalat chiar si Adobe shockwawe player si tot asa imi apare, nu stiu ce sa-i mai fac. Multumesc pentru ajutor si dau fundita celui mai bun raspuns.

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| a răspuns:

Unele browsere folosesc un flash player personalizat.Fa upgrade la browser si apoi cauta pe net : flashplayer+nume browser

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Salut, fa trimite un ticket celor de la Facebook sau Adobe Flash, daca nu esti luat in considerare reinstaleaza windowsul, cred ca e o eroare sau ceva, incearca sa faci acelasi lucru pe alt browser poate e de la browserul pe care il folosesti acum. Sterge istoricul din browser, si acesta ar putea fi un factor care completeaza problema ta. Sper ca te-am ajutat.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Instaleaza Adobe flash player ultima versiune si mai instaleaza si java sa fi tu sigur ca o sa mearga. Dupa care dai un restart si gata, merge. Funda? big grin

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează