|

Hei TpU! Când îți faci cont pe o rețea de socializare, apare chestia aia: "Dovedeste ca nu esti un robot!" Ma intrebam ce sens are chestia aia. Dau fundă

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Banuies ca este pentru securitatea impotriva virusilor informatici dar si a spam-ului. Sunt anumiti virusi ce se pot infiltra in cont, dar prin acest fapt, acestia nu intra deoarece raspunzi ca fiind "human". Au o politica si ei, iti las totusi un site sa vezi!

https://:///......licks/amp/

P.S: Acest reCHAPA apare si cand descarci ceva, de multe ori.

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Simplu, e doar un filtru antispam... se foloseste la creare de conturi, al coment uri samd ca sa nu se poate face conturi, posta comentarii samd in mod automat prin diverse scripturi

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Este un CHAPA de la Google ( de obicei ). Asta previne SPAM-ul si anumiti virusi. De exemplu, nefiind implementat sistemul la un site de vanzari bilete, cineva a cumparat toate biletele la un meci si le-a vandut la pret inzecit.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

BONUS :
La inceput era casuta aceea cu niste litere zbarcite, rotite si deformate pe care trebuia sa le recunosti. Botii au devenit din ce in ce mai buni, pana cand acestia intelegeau 98% din caractere, dar oamenii aveau dificultati mari.

Atunci a inceput dezvoltarea sistemului reChapa ( dupa cum am zis, robotii au devenit mai inteligenti. Inclusiv cei care depistau daca esti robot sau nu). Noul sistem este casuta care trebuie bifata. Noul sistem se ia dupa pozitia si miscarea mouseului, scroll-ul paginii si timpul petrecut pe pagina.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează