|

Heii TPU! De ce nu ma pot conecta la modem cu telefonul (prin wi-fi )? Am incercat prin tethering sau hospot, am introdus parola la WI-FI, si nu merge. imi apare in curs de autentificare, salvata securizata cu WPA2, apoi problema la autentificare (Securitatea WPA2 PSK ) Am incercat sa ma conectez la WPS prin apasarea butonului de la modem (WPS)... dar tot nu merge. imi apare ca optiuni WI-FI DIRECT sau sa introduc pinul WPS pe routerul WI-FI. Ajutor! Dau fundă! Mulțumesc frumos!

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Salutare,

Tethering sau hotspot nu te ajuta in situatia de mai sus.

Ai 2 metode:

1. Direct prin WIFI - pornești wifi-ul pe telefon, selectezi reteaua ta wireless, dupa care bagi parola [in cazul WPA2 parola are mai mult de 8 caractere asa ca asigura-te ca o bagi pe cea buna]
2. WEP - Apesi pe buton de WEP al rooterului iar de pe telefon te conectezi la el. Pe telefon bagi PIN-ul de WEP (acesta il gasesti atat pe spatele rooter-ului cat si in pagina de administrare al lui)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

S-a salvat in telefon o parola incorecta si nu se mai conecteaza. Sterge acest profil din telefon (apasa pe reteaua ta wifi in telefon si alege ceva de genul forget) apoi conecteaza-te din nou, iti va cere parola, scrie parola corect.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează