|

Heiiii.Tocmai mi-am instalat 'WhatsApp Messenger' pe telefon , dar nu stiu cum sa adaug contactele. Stie cineva?

Multumesc. ^.^

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Cu programul WhatsApp Messenger poti trimite mesaje gratuit timp de 1 an, prietenilor care au si ei instalata aplicatia. In momentul in care in lista ai un prieten care are instalata aplicatia,acesta iti va aparea in lista ca o foloseste si ca poti sa-i trimiti mesaj gratuit. Tie acum iti apare un mesaj prin care ii poti invita pe prietenii tai sa incerce aplicatia, dar acest mesaj odata trimis, te taxeaza, in caz ca nu ai vreo oferta de mesaje gratuite.
Sper sa fi inteles.

| explică (pentru JustCosmin):

Deci timp de 1 an trimit mesaje gratuite, dara sa ma taxeze. Acuma vorbesc in Anglia prin acea aplicatie, deci sper ca nu costa nimic.
Da mi-a aparut ceva ca sa-i invit pe prieteni si aparea ceva cu 'share' prin wifi sau facebook etc etc. si i-am dat prin facebook, s-a pus ca un 'post' pe peretele meu de la facebook, sper ca nu m-a taxat.
Dupa ce i-am dat un refresh mi-au intrat toti din lista de contacte care folosesc aplicatia.
Multumesc de ajutor! :*

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru IAMKENNETH):

Da,asa am inteles si eu ca 1 an de zile poti sa folosesti gratuit aplicatia. Mesajele si convorbirile cu prietenii care au aceasta aplicatie,sunt gratuite. Asta cu share-ul nu o stiam,deci nu pot sa ma pronunt,dar nu cred ca te taxeaza atata vreme cat tu folosesti aplicatia prin internet si nu trimiti mesaje SMS prietenilor respectivi. Atat stiu sigur ca te taxeaza cand inviti prieteni care n-au aplicatia, si asta inseamna ca se trimite un SMS care contine un mesaj de invitatie, si acela se taxeaza cu tarif normal: 0.05E daca tin minte bine.
Cu placere, ma bucur ca te-am putut ajuta :*

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Vrei sa fim prieteni pe whatsapp? las numarul:0732422701! Daca mai sunt si alte persoane le astep

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează