|

Hello! Calculatorul meu merge din ce in ce mai greu. I-am dat si devirusare, defragmentare si am sters toate jocurile. Merge chiar mai rau. Am windows 10 si este aici o comanda reset this PC. Intrebarea mea este: daca apas pe aceasta optiune, stiu ca imi voi pierde tot, dar se va sterge si windows-ul? Pt ca nu stiu sa il instalez singur.

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Poți păstra anumite fișiere deci nu pierzi tot, detalii aici:
https://www.laptopmag.com/articles/reset-windows-10-pc

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Daca ai facut toate operatiile.se poate sa fie de la sistemul de racire, are tras praf sau s-a defectat cooler-ul si merge greu.
Verifia daca se incalzeste tare

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Reinstaleaza windows-ul (te uiti pe net) daca tot asa merge recomand o curatare, iar daca ai 2 gb ram si 1 gb vram, treaba e clara de ce nu-ti merge, dar o curatare ar fi ideala daca il ai de 3-4 ani necurat ( poate chiar mai putin ).

Si eu am avut acceasi problema credeam ca e vina mea ca nu am intalat windows-ul corect dar aparent trebuia curat.

Deci p.s. : Iei telefonul scrie "How to reinstal windows (daca ai laptop scrii modelul, nu e obligatoriu dar e posibil ca la unele laptop-uri sa fie diferit fata de altele)" si faci ce zice / face ala... asa te inveti si singur, si sa stii nu e complicat doar pentru ca vezi un bios asta nu inseamna ca e greu iti trebuie doar un cd / usb cu windows (bootable) il bagi acolo apesi pe o litera (nu stiu care, eu am laptop si la mine e F2, la tine nu stiu) dupa bootezi de pe CD / USB si e ca si cum ai intala un program.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Îți rămâne Windows update curat așa a făcut și un prieten

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează