| HalogenGamer a întrebat:

De aproape jumatate de an calculatorul imi facea fite.Se stingea.L-am dus la service si a curatat ventilatoarele si a mers.Dar acum se stinge iar,cel mai des cand joc Minecraft,si trebuie sa sting unitatea si sa scot alimentarea ca sa pot sa deschid unitatea din nou(nu pot sa o deschid normal). Care e problema? RAM insuficient, virusi? Chiar nu stiu ce sa fac.Cine imi da un raspuns bun primeste fundita instant.

Răspuns Câştigător
| Kaℓi a răspuns:

Schimba sursa.

10 răspunsuri:
| HalogenGamer explică (pentru Kaℓi):

O sa incerc. Daca merge iti dau funda aia instantaneu.Dar vreau mai multe detalii.Cat ar costa asa ceva?

| Kaℓi a răspuns (pentru HalogenGamer):

Cam 80 de lei.

Nu colectionez funde, stai linistit happy daca e sa pot ajuta pe cineva e in regula, daca nu, nu. Poate iti vede neluL intrebarea si iti da el un raspuns mai profi. Eu am incercat. Bafta!

| IonutGaby a răspuns (pentru HalogenGamer):

E de vina surva, poti gasi surse ieftine de aici http://www.cel.ro/surse/?gclid=CL66wrWHqLwCFUhb3godi0wAPA

| gabegn a răspuns:

Ai prea putin ram, eu am 8gb de ram din fabrica si ruleaza tot fara probleme, insa ai grija si la virusi, funda?

| HalogenGamer explică (pentru Kaℓi):

Daca neluL nu raspunde(imposibil e locul 1 si e expert TPU) inseamna ca nu ma poate ajuta nimeni tongue

| HalogenGamer explică (pentru IonutGaby):

Mersi pentru ajutor :3

happy

| HalogenGamer explică (pentru gabegn):

Bun raspunsul daca nu e de vina sursa o sa incerc sa imi pun o placuta RAM.

| IonutGaby a răspuns (pentru HalogenGamer):

Ar fi si problema asta cu RAM, cati GB ai? 1 gb?