|

Hey TPU, stie cineva o aplicatie cu care pot edita poze (gen, buletin, acte )

Va rog frumos

Dauu funda happy

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Ieri am scris un articol în care vorbeam despre un program de modificat poze si azi am decis sa vă prezint câteva site-uri care va permite acțiunea de modificare poze.

Care este diferența? Puteți modifica pozele doar dacă aveți acces la internet dar fără a instala un program anume.

Modificare poze online

Lista site-urilor unde poți modifica pozele gratuit online:

http://www.pizap.com/ – acest website îți permite opțiunea de a modifica poze online, să faci colaje de poze, să editezi o poză și să o modifici, să creezi poze pentru Facebook, poze de fundal și efecte de cameră web. Site-ul este perfect pentru modificat poze gratuit și are și o interfață destul de simplă.
http://www.befunky.com – este un utilitar foarte bun de editare poze online. Site-ul conține o mulțime de efecte de editat poze. De asemenea poți să redimensionezi pozele și să le pui în ramă. După ce ai salvat noua poză poți să o distrubui prietenilor tăi. Un aspect fain al acest site este că îți permite să te autentifici cu Facebook și poți direct să iei pozele din diferite tipuri de conturi.
http://www.fotoflexer.com – se laudă că ar fi cel mai avansat site de modificat poze online. Site-ul conține o multitudine de efecte ce pot fi implementate pentru o poza, pot fi scrise texte pe poză în diferite culori și fonturi, multe forme și alte opțiuni.
http://www.aviary.com – pentru dezvoltatorii web/Android/iOS – este o platformă web dar și acest website de editat poze se poate folosi ca și aplicație pe iOS și Android. În prezent nu se poate folosi direct editorul, sau eu unul personal nu am găsit unde să folosesc. Din ce am observat acest site se adresează acum dezvoltatorilor.
http://www.drpic.com
http://www.fototrix.com – e un site cu puține opțiuni, poți doar să adaugi o rama pozei tale, să truchezi câteva poze însă calitatea lasă de dorit.
http://funphotobox.com/ – acest site te ajută să modifici ...2004 - 2201 + Vezi răspunsul întreg

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna! Photoshop! O zi buna!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează