|

Hey tputea, astăzi mi-am cumpărat o tableta galaxy tabelul 4, și as vrea pun toate pozele și muzica pe tableta, am card unde sunt ele băgate. Am încercat sa fac copii după ele pe tableta și sa rămână acolo dar nu merge, stiti cum as putea? Varoooog funda dacă mă ajutati

1 Raportează Evaluează
1 răspuns:
| a răspuns:

Nu stiu exact ce programe sunt instalate pe acest model de tableta, dar in general, copierea sau mutarea fisierelor se face cu aplicatii "manager de fisiere" sau "file manager".
Ar trebui sa fie un manager de fisiere instalat din fabrica - ceva gen "Fisierele mele" cu o iconita dosar galben si trebuie sa navighezi prin meniul aplicatiei, sa selectezi ce trebuie copiat, sa navighezi spre locul unde trebuie copiat si sa le copiezi acolo.
Daca e android 4.4 e o problema la scrierea pe card (nu si la citirea cardului de memorie): putine programe pot folosi cardul de memorie la scriere, de obicei numai aplicatiile preinstalate o pot face, iar celelalte aplicatii pot folosi cardul numai la citire. De exemplu, daca instalezi un manager de fisiere cum ar fi ES Explorator, acesta va putea citi ce e pe card, dar nu va putea scrie pe el. La fel si pentru o aplicatie pentru facut poze care nu e preinstalata - aceasta va putea inregistra pozele numai in memoria interna, nu si pe cardul de memorie SD. Practic androidul 4.4 face cardul de memorie mai greu de folosit. Androidul 4.2 sau 4.3 sau 5 e mai bun in privinta asta.

O alta metoda de copiere ar fi conectarea tabletei la calculator sau laptop prin cablu USB si faci copierea sau mutarea fisierelor cu Windows Explorer.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează