anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mi-am instalat sims 2, merge foarte bine si mai mi-am instalat si sims 2 pets dar nu stiu cum sa il instalez, sa imi meraga in sims 2.Ma puteti ajuta?

9 răspunsuri:
| cosminache a răspuns:

Eu pur si simplu l-am instalat in alt folder (deci nu in acela cu Sims) si am deschis jocul (de la Sims 2 Pets) si gata. Nu uita sa pui CD-ul sau imaginea virtuala.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu merge ce vrei tu sa faci!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca l-ai luat de pe net de regula sunt fisiere imagine(. nrg,. iso,. uif,. mds etc.) pentru asta o a ai nevoie de DaemonTools sau de Magic iso ( care e Shareware si o sa te bombardeze tot timpul cu intrebari daca vrei sa-l cumperi). Pentru Daemon Tools, dupa ce-l instalezi, in bara de jos in partea dreapta o sa gasesti un icon cu un fulger pe el, dai click dreapta, Virtual CD/DVD, Device 0: no media, mount image. Programul nu face altceva decat sa pacaleasca computerul ca tu ai un CD in el. Urmeaza pasii de instalare ai The Sims 2 Pets si dupa ce l-ai instalat mergi pe www.gamecopyworld.com si la search cauti The sims 2 pets Crack. Ai grija sa-ti iei "No-Cd fixed exe" nu "No-CD fixed image", dezarhiveaza fisierul. exe (preferabil pe desktop, ca sa-l gasesti mai repede). Mergi in C://Program files/Ea Games/The Sims 2 Pets/ TSBin si sterge TS2EP6 (cred ca e 6 nu stiu sigur dar in orice caz incepe cu TS2EP si are extenisa. exe apoi dai cut si paste de la cel de pe ecran in folderul unde era cel pe care l-ai sters. Ceea ce ai facut a fost sa inlocuiesti originalul cu crackul care iti va permite sa joci jocul fara Cd si fara nicio eroare gen : please insert the right CD.
Ps.: cand iti cere please insert the Cdkey, cauti pe google the sims 2 pets keygen ca sa-ti genereze codul

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca l-ai luat de pe net de regula sunt fisiere imagine(.nrg,.iso,.uif,.mds etc.) pentru asta o a ai nevoie de DaemonTools sau de Magic iso ( care e Shareware si o sa te bombardeze tot timpul cu intrebari daca vrei sa-l cumperi). Pentru Daemon Tools, dupa ce-l instalezi, in bara de jos in partea dreapta o sa gasesti un icon cu un fulger pe el, dai click dreapta,Virtual CD/DVD, Device 0: no media, mount image. Programul nu face altceva decat sa pacaleasca computerul ca tu ai un CD in el. Urmeaza pasii de instalare ai The Sims 2 Pets si dupa ce l-ai instalat mergi pe www.gamecopyworld.com si la search cauti The sims 2 pets Crack. Ai grija sa-ti iei "No-Cd fixed exe" nu "No-CD fixed image" , dezarhiveaza fisierul.exe (preferabil pe desktop, ca sa-l gasesti mai repede). Mergi in C://Program files/Ea Games/The Sims 2 Pets/ TSBin si sterge TS2EP6 (cred ca e 6 nu stiu sigur dar in orice caz incepe cu TS2EP si are extenisa.exe apoi dai cut si paste de la cel de pe ecran in folderul unde era cel pe care l-ai sters. Ceea ce ai facut a fost sa inlocuiesti originalul cu crackul care iti va permite sa joci jocul fara Cd si fara nicio eroare gen : please insert the right CD.
Ps.: cand iti cere please insert the Cdkey, cauti pe google the sims 2 pets keygen ca sa-ti genereze codul

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Poate ca nu merge sa il instalezi

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sall
cum sa instalez The sims 2 ma poti ajuta

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cine imi da si mie cod pentru. bani in sims 2 pets?
plz...

| Andra_Andruu_1998 a răspuns (pentru anonim_4396):

Motherlode e parola pentru 50.000 de $

| MaryDia a răspuns:

Mai bine il instalezi in alt folder