|

Ofer Fundita! Buna scuzati-mi neștiința sad

Ma puteti informa cu privire la ceasurile SmartWatch. Cele de pana in 150 lei. Cu carteluta cum merge? Poate fi acelasi numar de pe cartela situata in telefonul mobil? Merg cu date mobile si daca da merge cu aceeasi cartela cumva sa se faca copie sau trebuie alta cu alt număr sau se conectează la cartela de pe telefon. Ma puteti ajuta cu mai multe detalii ce pot face si cum.

Si daca sunteti draguti imi puteti recomanda un ceas pana in 150 lei va multumesc din suflet.

O zi frumoasa in continuare!

2 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

In primul rand trebuie sa stii, ca pentru respectivul SmartWatch ai nevoie de o cartela noua. Nu toate cartele se potrivesc pentru aceste ceas-uri cu Android. Ei bine, daca tu iti vei cumpara unul si se va potrivi cu o cartela normala atunci este foarte bine. Ei bine, la intrebarea ta "Poate fi acelasi numar de pe cartela situata in telefonul mobil?" -> Cel mai probabil nu, deoarece vei avea nevoie de o noua cartela pe care o vei introduce in ceas.
Personal, iti recomand acest SmartWatch: https://altex.ro/smartwatch-myria-my9502-black/

Sper ca te-am ajutatwinking.

1 răspuns:
| a răspuns:

Salut, aceste ceasuri pot fi folosite atât ca telefon prin introducerea unei micro cartele de telefon si poate fi folosit si pentru poze și multe altele, deci in concluzie il poti folosi aproape la nivel de telefon! Se poate pune si card de memorie de pana la 32 gb, uite si un link : https://m.emag.ro/ceas-smartwatch-cu-telefon-iuni-gt08-s-plus-bluetooth-camera-gold-edition-5211912iuni/pd/D5HWG3BBM/

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează