| alexcris007 a întrebat:

Revin cu o intrebare.
In ultimul timp, ma bate gandul sa-mi iau o consola, implicit PlayStation4. Initial am avut de gand sa-mi upgradez PC-ul, dar am observat ca upgrade-ul ma costa de 2 ori mai mult decat PS4, asa ca m-am decis sa las PC-ul doar pentru scoala, proiecte, browsing etc.
In concluzie, PS4 sau PC?

3 răspunsuri:
| Cadillac a răspuns:

Sunt mai multe lucruri care trebuiesc luate in considerare.
Performanta de gaming de la o consola e cu mult mai mica fata de un pc si in plus daca iti iei consola va trebui sa iti cumperi mereu jocuri originale deoarece pentru a folosi jocuri piratate trebuie sa fie modata si nu e chiar asa simplu.

| ilovegreen9 a răspuns:

Fiecare device existent are minusuri si plusuri, fiecare dintre ele sunt facute pentru un anumit mod de utilizare. Laptop-urile, sunt doua tipuri, cele de la Alienware/assus care costa peste 60 de milioane si sunt special produse pentru jocurile care vor aparea in urmatorii 4-5 ani, pentru a fi jucate la definitii maxime, si apoi mai sunt laptopurile de 11 milioane, 15 milioane chiar si de 30 de milioane, care sunt pentru produse pentru a fi flexibile, pentru munca, pentru excursii, pentru persoanele care au nevoie de un device complex, performant si usor de plimbat dupa el, asta nu inseamna ca pe un laptop de acest gen nu poti juca jocuri precum CS:GO. Apoi vin consolele, facute special numai pentru jocuri, pentru a fi jucate la definitii probabil nu maxime, dar cat de cat pentru o calitate de succes, un PS4 este in jur de 20 de milioane, nu trece, dar daca compar un PS4 cu un laptop Alienware de 70 de milioane sau chiar un computer care costa in jur de 60 de milioane chiar 70, vei putea juca jocuri la definitii ultra maxime, la o resolutie uimitoare fara ca nici macar sa ai un frame pe secunda, la jocuri care nici macar nu au aparut, deoarece performanta este dus la un nivel cu totul si cu totul diferit fata de un PS4 sau orice alta consola. Consolele sunt facute pentru doritorii de gaming la o calitate medie, deoarece pe un computer de gaming jocurile ajung si la 100 de fps, pe cand pe un PS4 (ultimul aparut), nici cel mai slab joc nu trece de 30 fps fiindca asa este facuta consola si jocul respectiv, deoarece jocurile sunt facute 1. pentru console si 2. pentru computere/laptopuri. Asa dar, daca vrei sa joci ceva si nu ai bani, iei o consola, daca ai bani si vrei calitate si performante ultra, pc sau laptop.

Sa iti mai dau un exemplu mai simplu, un camion are un motor mai puternic decat un logan, dar camionul il are mai puternic deoarece este mult mai mare decat un logan si acesta mai are si marfa grea de cateva tone in spate.

| Gheorghe123434 a răspuns:

PS4 e mai modern.