|

Salut! Acum 3-4 zile mi-am luat Windows7 Ultimate. Nu am nici un driver, ceea ce inseamna ca nu ma pot conecta la internet, sa mut fisiere sau sa primesc fisiere printr-un cablu USB. Daca bootez stick-ul se schimba ceva? Daca da, cum o fac?

Urgent va rog, dau funda.

5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Se pare ca tu iti bati joc de noi! De cate ori mai vrei sa pui intrebarea? Ai primit raspunsuri. Ti-am facut un raport ca nu se mai poate asa!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Să înțeleg că tu ai internet în casă -că altfel nu aveai cum sa ne scrii. Dar nu ai driver pentru placa de rețea.
Acest driver se găsește pe CD-ul plăcii de bază. Caută acest CD prin casă.
Dacă nu mai ai acest cd cu drivere, atunci el se găsește pe site-ul producătorului plăcii de bază.
Folosește funcția de tethering de pe telefon, și te vei conecta la internet prin telefon.

O altă soluție -daca nu ai prieten- te duci la un service de calculatoare să îți pună pe un CD/stick sau altceva, driverele plăcii de bază pe care le găsesc pe internet. Tu trebuie să cunoști modelul plăcii de bază și tipul de Windows (32 sau 64bit).
Apoi te duci acasă și rezolvi problema.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ba ai cum te conecta la net,prin cablu,orice modem, tu ai in casa un modem, fara modem nu ai cum avea net, deci acel modem are loc unde sa poti pune cablu, conectezi cablu la modem si la calculator si asa ai internet.
Poate doar daca calculatorul tau este unul antic laughing caz in care nici n-are rost sa pui wind 7, atunci ai putea sa nu aibe driverul pentru retea,dar de regula in acel wind sunt mai toate drivrele de internet sau cum le mai zice,in sf.

Ce mai poti face este sa iei un stik,intri de pe alt calculator pe net,de oriunde, cauti driverele pentru calc tau, le instalezi si aia e tot laughing
Altfel nu ai ce face, stai si te uiti.
Incearca cu cablu cum am spus, conecteza calculatorul prin cablu la modem si vezi daca ai internet asa. Daca nu ai, atunci trebuie sa downloadezi driverele toate pentru calc tau de pe net si le instalezi apoi in calc tau.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Asa patesc si eu cand pun WIndows 7, nu am drivere pentru nimic, nici macar USB-ul nu merge, daca totusi vrei sa incerci ceva descarca 3DP Net si incearca sa il bagi de pe un CD
https://www.softpedia.com/get/System/OS-Enhancements/3DP-Net.shtml
Posibil sa-ti gaseasca un driver pentru net

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Poate merge descarcarea de drivere pe un telefon si dib telefon prin cablu usb in calculator. Sau se face un stick cu linux, se pun drivere pe acel stick sau pe alt stick, se porneste calculatorul cu acel stick linux si se incearca ori de pe net daca merge netul, ori se copiaza driverele de pe acel stick sau de pe altul sau din telefon, in calculator, driverele sa fie cele pentru windows 7 si se reporneste calculatorul cu wind 7 si se instaleaza driverele copiate in calculator.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează