|

SalutAcum cateva zile am cumparat un calculator nou si nu se poate folosi de placa video gtx geforce 1050ti 4GB ci se foloseste de o placa de baza cred.

Inainte foloseam cablu vga-vga si vreau sa stiu daca il schimb cu un cablu hdmi(in pc)-vga(in monitor) o sa mearga placa video.am cautat vga(in monitor)-dvi(in pc) doar ca nu gasesc fara ultimii 4 conectori sau cum s-or numi ei.

PS: monitorul nu are hdmi

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Din câte cred eu, niciun GTX 1050 nu are ieșire VGA, deci nu o poți conecta direct la monitorul tău (fără adaptor sau cablu HDMI-VGA). În spatele calculatorului vei găsi mufele de conectare în placa de bază (toate sunt pe o plăcuță verticală în stânga sus) și placa video (o plăcuță orizontală puțin mai jos și mai la dreapta).
Dacă conectezi monitorul la placa de bază, atunci calculatorul va folosi placa video integrată pe procesor (dacă procesorul are așa ceva - al tău probabil are). Dacă conectezi monitorul în placa video dedicată, atunci calculatorul va folosi acea placă.
Ți-aș putea recomanda acest adaptor, dar am înțeles că noile plăci video sunt mai pretențioase cu adaptoarele și vor ceva mai performant: https://altex.ro/adaptor-hdmi-vga-audio-hama-54569/?gclid=CjwKCAiAt8TUBRAKEiwAOI9pAEwyLMfxer-tGPKNhfiEwUIJA3wfRgOU4Gzhf1aLXST32kx78cme3hoCEPoQAvD_BwE

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ca sa iti mearga placa video trebuie sa ai cablu bagat in ea. Iti trebuie un adaptor hdmi-vga.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează