|

Salut, am achiziotionat nou un laptop Asus x555lb-xx026d, chestie este ca jos imi apare acel ecran cu internet, insa trebuie instalata placa de retea sa pot avea acces la internet sa pot gasi si celelalte drivere, a venit insotit cu un cd drivere pentru w8.1, insa am instalat w7, nu pot gasi driver pentru w7 de retea, va rog ajutati-ma, dau funda sad

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Se poate incerca instalarea driverelor de pe dvd-ul laptopului cu drivere pentru 8.1.
Incearca direct, normal. Daca nu vrea, navigheaza pe DVD si vezi ce are la drivere, pe fiecare componenta in parte, uneori are prin arhivele cu drivere si drivere pentru sisteme de operare mai vechi, nu numai pentru 8.1, sau poti gasi chiar programe de instalare drivere pe componente, pe tipuri de windows si le poti incerca.

Se mai poate intra in device manager, se cauta dispozitivele care nu au driver, se da update si ii indici locul de cautare pe DVD-ul laptopului. Se mai poate incerca dezarhivarea driverelor daca sunt arhivate pe DVD in dosare si se indica la update acel loc.

La fel, pe site-ul http://www.asus.com/Notebooks/X555LB/HelpDesk_Download/ daca aleg windows 8.1 si merg la drivere wireless, am descarcat o arhiva cu drivere pentru 8.1 si in ea vad dosare Win7, win8, win8blue (probabil bluetooth), deci are si pentru W7. Se dezarhiveaza, se poate da click dreapta pe fisierele cu extensia inf si se alege install, sau din device manager se da update la driverele wireless si se indica dosarul respectiv - poti descarca toate driverele pentru wireless, le dezarhivezi pe cele pentru w7 si daca nu sunt pentru W7 le poti pune si pe cele pentru W8 si la update indici dosarul cu toate si windows-ul isi va alege ce ii trebuie.
Driverele se pot pune pe un stick descarcate pe alt calculator sau se pot descarca pe un telefon si din telefon prin cablu usb in laptop.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru halogen001):

Am reusit pana la urma, gasisem altceva, de pe cd odata ce era wind8, nu poti instala pe alt windows, prea "fragile", am cautat si manual degeaba, am reusit in alt mod, mersi oricumwinking

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru icsbooy):

Am și eu același laptop... Am avut aceași problemă... Am instalat W8.1 într-un sfâșit. Întrebare: Ai reușit cu toate driverele până la urmă? Că aș vrea și eu W7 pe el. Te rog să mă ajuți și pe mine te rog.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează