|

Salut! Am cumparat de curand o tigara electronica tip Ego III 3200mAh si un clearomizor clasic. Problema este ca, in momentul in care strang la maxim clearomizorul de baterie si apas pe buton pentru a inhala, nu trag niciun fum si imi apar 3 culori :rosu, albastru si alb. Daca las clearomizorul mai slabit pe baterie, culorile acelea nu mai apar si pot inhala. Ce risc poate exista daca nu strang la maxim de baterie si l las mai slabit? Rog sa raspunda cunoscatorii si cei care achizitioneaza si se pricep. Multumesc! Funda

2 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Nu se intampla absolut nimic asa am patit si eu cu un ijust s doar ca mie imi palpaia butonul cand il strangeam tare! L-am folosit asa aproximativ 4 - 5 luni si nu s-a intamplat nimic!

1 răspuns:
| a răspuns:

Eu am 2 baterii ego 3 3200mah si doar una se comporta astfel, adica incepe sa se intrerupa in timp ce trag fum si butonul se aprinde in 3 culori si nu mai merge. Urmatorul fum e la fel si tot asa. Nu stiu de la ce. Nu m-a ajutat insurubatul. Pe manualul de utilizare nu scrie nimic de aceasta eroare. Help!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează