|

Salut, am dat comandă pe olx de o boxă portabilă Jbl Flip 2, mi-a ajuns acasă, toate bune și frumoase până când pun o melodie, se auzea basul de ziceai că e pe cale să se ardă difuzoarele.

M-am dus la un vecin care are tot un flip 2 dar din Franța și l-am întrebat care este problema cu boxa mea, de ce distorsionează așa sunetele și mi-a zis că este fake, le-am pus una lângă alta și le-am făcut poză, boxa mea este cu puțin mai mică ca a lui, puțin mai subțire, se văd difuzoarele și sunt de 2 ori mai mici decât la boxă originală, logo-ul JBL este mai mare și cam atât, când l-am întrebat pe cel care mi-a vândut boxa de unde a luat-o mi-a zis că de la o firmă reprezentantă JBL din București, ce pot face acum?

9 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Salut!
Există posibilitatea ca, din păcate, să fi achiziționat un produs fake. Nu știu dacă poți face ceva în privința asta, mai ales că vânzătorul susține că a cumpărat-o de la o reprezentanță JBL - cu toate astea, nu înseamnă că spune și adevărul, iar realitatea tristă e că ești predispus unor astfel de lucruri atunci când cumperi de pe site-uri precum OLX sau Okazii. Sper să poți rezolva totuși ceva și să diminuezi din pagube, dar sfatul meu este ca pe viitor să-ți achiziționezi astfel de lucruri de la eMag, Altex, Flanco, Media Galaxy ș.a. Chiar dacă implică un cost mai mare, măcar ai siguranța că produsul nu a mai fost folosit, este original și, în caz de ceva, vine însoțit de garanție.

| a răspuns (pentru Kryeno):

Mulțumesc de sfat, da m-am gândit să iau de le eMAG dar am văzut prețul de 450 lei și am zis să iau de pe olx, oricum pe net nu găsești fake de Jbl flip 2, poți să cauți cât vrei, tocmai de asta m-am gândit că nu cred că voi luat țeapă cu boxa, interesant este faptul că încărcătorul are un adaptor pentru state și unul pentru România

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
8 răspunsuri:
| a răspuns:

Esre posibil sa fie carevadifuzor legat cu polaritetea inversa sau sa fie vreun fir interior desfacut.
Un electronist cu experienta poate rezolva problema.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Bula):

Boss nu este asta, am făcut poza păcat că nu îți pot trimite, ai Facebook?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Bula):

Sunt multe diferențe intre boxa mea și a lui, cea adusă din Franța

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Anaconda123):

Eu iti fac si o boxa facuta din cutie de pantofi sa sune bine.
Restul sunt povesti de adormit copii...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cauta fake jbl speakers flip 2.
Cel cate ti le-a vandut s-a pacalit si el.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru xerxes1):

Am cautat dar nu sunt decât pentru flip 1, flip 3 și flip 4, m-am documentat eu dinainte, probabil se fabrica și în România replici de Jbl sau vreo firma chinezească le face și după le cumpără ei, nu știu dar oricum sunetul boxe în este de 30 de lei nu de 250, zici că mai are puțin și se arde boxa și basul este spart, difuzoarele nu sunt sparte că se vede prin tăblița care acoperă boxa, la cea originala nu se văd pentru că are un fel de pânză pe interiorul tăbliței pentru rezistență la apă și praf

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nimic!, din păcate. Omul ţi-a vândut cu bună credinţă! (Dacă o fi fost aşa)
Poate că nici el nu ştia cum arată originalul.
Data viitoare şti cum să cumperi!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează