anonim_4396
| Anonim întreabă:

Salut. Am niște căști de gamin care se conectează prin mufă usb. Pana acum mergeau foarte bine. Când am deschis azi pc-ul am observat ca nu se aude.am Windows 10 și când le am testat la Playback devices și am updatat driverele tot liniutele verzi se ridicau ca și cum s ar auzi și ar merge, dar nu se aude nimic. Totul e în regula cu setup-ul și sunetul, căștile au leduri și se aprind adică merg, dar nu aud nimic la ele. M am asigurat sa nu fie pe mute și tot nimic. Va rog frumos sa ma ajutați ca am nevoie de ele neapărat. Pur și simplu azi n am mai auzit nimic la ele. Dau fundă.

3 răspunsuri:
| ncristian7805 a răspuns:

Salut. Poti incerca mai intai sa incerci alt port usb ( pas care cred ca deja l-ai facut). Daca nu, incearca sa dai roll back la driver, sau uninstall, dupa care il instalezi din nou. Un alt pas ar fi sa le conectezi la un alt pc/laptop si sa vezi daca merg, iar daca in cazul asta merg, inseamna ca ai probleme cu placa audio. Sper ca te-am ajutat.

| CiocolataAfricana a răspuns (pentru ncristian7805):

Am găsit care e problema. Din cauza firului prea lung, era tot încolăcit și noduri peste tot și când l am îndreptat și l am tras tare o început sa se audă timp de vreo 20 de min după s o întrerupt iară. Deci trebuie sa-mi iau alte căști.