|

Salut, am o filmare de aproximativ 7gb si aș vrea să o pun pe un dvd normal de 4, 7GB, cum pot face acest lucru? Nu aș vrea să o tai să o pun in două dvd.uri sau să își piardă din calitatea video sau audio. Mulțumesc!

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Fără compresie și pierdere a calității, nu poți. Caută un br-disk și scrii pe ăla

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca comprimi filmarea aia nu cred ca se pierde nimic din calitate, vad ca asa zice cineva pe aici.Dar ce nu stiu e daca tu mai poti rula ceva comprimat de pe acel DVD, va trebuie sa il descarci pe calc apoi sal decomprimi si dupa sa-l poti vedea pe calculator.
Daca vrei sa ruleze de pe dvd nu stiu, cauta si tu pe Youtube, scrie ce cauti in engleza si sigur gasesti destule video care sa iti arate daca se poate si ce trebuie sa faci.
Dar vorba cuiva, de ce nu cumperi un dvd de 8 gb si aia e tot, nu mai comprimi nimic, ai acolo totu, mai simplu.In ziua de azi dvd-urile is f ieftine, nici nu prea se mai cauta, poate ca o sa si dispara in viitor.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

DACA filmarea e in mpeg2 atunci poti sa o convertesti la mpeg4 fara sa pierzi deloc calitatea

dar toate device-urile din ultimii ani filmeaza direct la mpeg4, asa ca fara nici un compromis NU POTI FIZIC SA FACI CE ZICI TU

insa mai e o solutie, dvd DL (Double Layer) care merg pana la 8.5G... insa din pacate tehnologia e cam instabila, disc-urile sunt scumpe, unele unitati optice nu stiu sa scrie DL, etc.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu poti. Solutia e in intrebare, incape doar daca o comprimi, si automat scade calitatea. Singura alternativa e sa o pui pe un DVD de 8 sau o tii pe un stick. Poti folosi si standarde care pastreaza calitatea, cum e. H264 sau HVEC.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează