|

Salut, am o nelamurire in legatura cu PCI Express-u. Vreau sa cumpar un Nvidia GT 710 de 2GB care este pe low profile. Dar are conectorul mai mic decat cel normal la un PCI Express 2.0 x16....Merge pus pe unul normal? Adica...Stiu din ce stiu cel normal e mai mare si e evident asta, dar vreau sa stiu daca va functiona pusa. Ori va trebuii sa am fix slot corespunzator ei? ( Un link la placa: http://www.pcgarage.ro/......w-profile/ )

1 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Da, poți să o conectezi la slot-ul de PCI-E fără probleme, motivul pentru care nu are toată banda este pentru că nu folosește toți pinii. Placa asta video, care ai dat-o exemplu este PCI-Express 4x, care nu afectează performanța ei. La cât este ea de puternică, era o risipă să se amplaseze atâția pini.

Totuși recomand o placă video mai bună deoarece consumul nu diferă așa de mult. Ex http://www.pcgarage.ro/......w-profile/
sau dacă poți mări bugetul încă puțin aceasta http://www.pcgarage.ro/......e-bracket/ care din cauză că are memorie video GDDR5 imbunătățește performanța destul de mult.

1 răspuns: