anonim_4396
| Anonim întreabă:

Salut, am o problema in legatura cu pc-ul, acum ceva timp mi-am instalat un joc Hitman Absolution, avea o problema cu dll si a trebuit sa-l inlocuiesc pe cel din system32, dupa ce l-am inlocuit am o problema de care nu pot scapa. Am incercat sa caut pe mai multe site-uri erroarea, dar nu am rezolvat nimic, cand apas click dreapta pe desktop, sau cand intru intr-un folder si apas click dreapta pe partea alba, laptopul isi da ca un refresh asa. Inainte aparea windows not working sau cv de genul, si cand intru in control panel da o eroare la visual studio c++, daca ma puteti ajuta fara sa reinstalez windowsul, va rog am nevoie, multumesc.

Răspuns Câştigător
| Barta_Valentin_1998 a răspuns:

Nu stiu daca mai ai multe obtiuni, incearca sa instalezi C++, daca nu rezolvi mai ramane doar windows, poti pune tot ce vrei sa pastrezi in partitia D, sau partitia secundara pe care nu este windows-ul.

| LucianShiAtat a răspuns (pentru Barta_Valentin_1998):

Multumesc, cred ca voi reinstala windowsul pana la urma.

2 răspunsuri:
| Anonimul95t a răspuns:

Salut incerca sa dai un repaire windou -lui daca nu merge copiaza datele pe care le ai pe un stick si da o formatare partitiei c dupa care va trebui sa reinstalezi windowsul sau probabil ai sistemul pe o partitie de regula c iar datele de regula pe d daca este asa formateaza doar c si reinstaleaza windowsul dar cel mai bine ar fi sa le copiezi pe un stick pentru ca nu garantez ca vei avea toate datele inatacte