| Danutzuestecher a întrebat:

Salut, am pierdut un cont de Youtube si vreau sa sterg videoclipurile sau chiar canalul, precizez ca nu mai am aces chiar deloc la canal si nu stiu cum pot sa sterg. Va rog stiu ca pot da report dar nu cred ca incalca regurile comunitatii dar totusi poate am vreo sansa, dau funda.

7 răspunsuri:
| Skarr a răspuns:

Daca nu mai ai access la cont nu prea ai cum. Dar stai linistit nu cred ca ai postat cine stie ce ca sa faca multe vizionari.

| Danutzuestecher explică (pentru Skarr):

Din pacate am videoclipuri cu mine de cand eram mic si poate imi iau bully din cauza ca scriam gresit vorbeam... aveam 10 ani si nu stiu cum sa fac

| Skarr a răspuns (pentru Danutzuestecher):

Si ce. Daca ma uit pe conversatiile mele de acum 6-7 ani de pe Facebook laughing Nu doar ca greseam cuvintele si mancam litere. Dar nu stiam ce e aia cratima. Eu mereu mor de ras cand vad ce prostii puteam sa scriu.

| Silent3025 a răspuns:

Ba incalca! Raporteaza videoclipurile ca Problemă privind drepturile de autor faci dovada ca iti iti apartin videoclipurile respective si e posibil sa le stearga.

| Danutzuestecher explică (pentru Silent3025):

Pai da de unde mai fac rost de ele sau nu trebuie?

| Silent3025 a răspuns (pentru Danutzuestecher):

...ma gandeam ca functioneaza procedura dar se pare ca nu. De cat timp nu ai mai intrat in cont? Daca au trecut mai mult de 6 luni au ajuns pe mana celor de la Google, insa nu scrie daca il sterg sau nu. "Politica privind conturile inactive
În general, este de așteptat ca utilizatorii să fie membri activi ai comunității YouTube. Dacă descoperim că un cont a fost inactiv prea multă vreme, acesta poate fi revendicat de YouTube fără notificare. Contul tău va fi considerat inactiv dacă:
nu te conectezi deloc la site timp de peste șase luni;
nu ai încărcat niciodată un videoclip;
nu iei parte la activitățile de pe site (de ex., vizionarea sau comentarea unor videoclipuri sau a unor canale)." https://support.google.com/youtube/answer/2801981?hl=ro

| Danutzuestecher explică (pentru Silent3025):

Contul are peste 1 an si 9 luni de cand nu mai e nimeni pe el