| Storciu a întrebat:

Salut.

Am şi eu o nelămurire mare.
Am un laptop Lenovo thinkpad edge e30:de vreo două zile nu vrea să se mai >aprindămai exact,când apăs butonul de al aprinde(power), dă puţin să o ia(se aprinde ledul o secundă, apoi se stinge-»lângă mufa de alimentare mai are un led, care este aprins când mufa de alimentare (220v),este în laptop,dar nu pot să-mi dau seama de ce nu mai porneşte >laptopul-culmea este că primeşte curent{are ledul de power aprins,dar din păcate,nu pot să-mi explic de ce nu se aprinde(curent primeşte şi încearcă{se aude acel mic 'vâjâit'când încearcă să se aprindă}. Am încercat şi fără baterie,dar aceleaşi simptome, oare ce ar putea fi? Ce să mai 'gâdil'? Laptopul primeşte curent,dar nu şi nu vrea să se aprindă!
Mă gândesc că poate e bateria dusă-consumată, dar din câte ştiu ar trebui direct la priză să funcţioneze, dar nici aşa nu vrea!
Ce să-i mai fac prieteni? Aştept sugestiile dvs!
Laptopul îl am din anul 2014 şi este foarte întreţinut!

1 răspuns:
| Simpatik a răspuns:

Ceva probleme cu sursa de alimentare sau placa de baza? nu am idee. trebuie mers cu el la un service de computere, de obicei constatarea este/ar trebui sa fie gratuita. Chiar intrebi inainte daca constatarea este gratuita, apoi in functie de problema descoperita de ei alegi daca il lasi in service la reparat sau nu.