| ribak a întrebat:

Salut, am si eu o problema cu facebook-ul. Contul mi-a fost furat de 2 ori, iar a 2-a oara cand l-am recuperat am schimbat si emailul ( intru de pe alt email) si parolele la ameble si dupa 2 ore tot a reusit sa intre pe contul meu, numai ca de data aceasta nu a mai schimbat parola iar eu am dezactivat contul. Cum a reusit sa faca asta? Ce program a folosit? si eu ce ar trebui sa fac ca sa nu mai mi-l fure din nou? Daca o sa imi fac alt cont probabil ca o sa faca la fel... Va rog, spuneti-mi ce trebuie sa fac ca sa nu imi mai poata lua nimeni facebook-ul?
Multumesc!

3 răspunsuri:
| MskDesign a răspuns:

Probabil ai un keylogger instalat in computer de cineva.Cred ca sunt anumite setari la facebook, daca imi aduc bine aminte, in care trebuie sa iti pui numarul de telefon, pentru a confirma de fiecare data schimbarile de securitate a accountului.Cred ca se poate face si o plangere la staff-ul facebook.Cel mai bine este sa reinstalezi windows-ul cu stergerea partitiilor si dupa repartitionare.

| aureljeo a răspuns:

In primul rand as recomnada o reformatare de hdd completa (full ) sa scapi de malware si trojan si virusi, reinstall win, pune un program antivirus ( eu folosesc norton si kaspersky..., acuam daca tu vrei sa foloseti altceva este decizia ta, nu am cumparat il folosesc peroada trial ) si eu am avut aceasta problema ca si tine mi-a fost spart contul de twitter si de facebook iar dupa ce am facut asa nu am mai avut probleme, PS daca ai multe documente pe HDD formateaza partitia cu windows-ul numai, bafta... iar despre ce program de spart FB nu iar tu ar trebui sa iti creezi o parola cu gen PasS. woRd145-8. ( personal eu folosesc asemena parole ).eu zic sa mai astepti si parerea altor useri TPU

| ribak explică (pentru aureljeo):

Parole din astea folosesc si eu. Merci pentru sfat!