|

Salut. Am sters o poza de pe pc si trebuie sa fac rost inapoi de ea.E stearsa si din cos. Exista vreo modalitate?

2 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Păi iată, există programe care recuperează poze sterse, şi dacă ainoroc… poti să recuperezii informaţia ştearsă accidental, sau intenţionat, cine ştie… Să trecem la treabă cu aceste aplicatii:
1. Pandora Recovery. Din câte am înţeles, se foloseşte uşor.
2. PC Inspector File Recovery din câte am înţeles, îndeplineşte aceleaşi funcţii, doar că poate fi un pic mai complicat. El recunoaşte şi partiţiile şterse, dacă sunt Fat. Recuperează fişierele exact, cu informaţia originală despre data modificării lor.

1 răspuns:
| a răspuns:

Iata cum sa procedezi:
1. Ai nevoie de inca o partitie existenta pe hard disk sau de un stick de memorie, in afara celui unde a fost poza stearsa

2. Nu opresti /pornesti PC-ul, fiindca scade vertiginos probabilitatea ca urma magnetica de pe disk sa fie suprascrisa si astfel poza sa se fistruga!

3. Descarci programul Recuva portabil pe celalalta partitie sau pe stick-ul de memorie, despachetezi zip-ul TOT ACOLO, iar dupa despachetare pornesti Recuva.exe daca sistemul tau este pe 32 biti sau Recuva64 daca sistemul este pe 64 biti.

4. Scanezi partitia pe care a fost poza stearsa. In locul unde a fost poza, vei gasi urma ei. O selectezi si ii dai recuperare pe alta partitie sau pe stick-ul de memorie.

5. Daca poza a ramas intacta (fizic) si nu a fost suprascrisa, atunci trebuie doar sa-i schimbi numele (daca s-a modificat)

De aici poti descarca pachetul Recuva portabil (nu trebuie instalat, doar despachetat si folosit):
https://www.ccleaner.com/recuva/download/portable

Succes!;)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează