|

Salut!

Am un laptop de aprox. 5 ani pe care am avut windows 7 preinstalat, dar mi-am schimbat hdd-ul si de atunci am folosit un windows de pe FL. Intrebarea mea este urm.: pot sa descarc un windows "curat" si sa il activez folosind key-ul de pe laptop?

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Nu poti. daca ai avut un windows preinstalat trebuia sa iti realizezi dvd-urile de siguranta cu copia sistemului de operare ce a venit de la fabricant.
daca nu ai facut asta poti suna la Microsoft si dupa multe minute vorbite si o multime de nervi, e posibil sa iti dea un link de download si key pentru o licenta, asta dupa ce dovedesti ca laptopul respectiv e al tau si ca ai avut pe el o licenta reala.
poti de asemenea sa iti descarci un windows si sa il activezi. cred ca varianta a doua contine mai putin timp pierdut si convorbiri telefonice.

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Depinde.Dacă windows-ul furat nu a scris date în bios, da, dacă era activat ilegal cu tot felul de prostii sau ai nimerit unul contrafăcut ai șanse mari să nu mai poți face asta numai cu o rescriere de bios.Succes

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu se poate aplica key din nou dar ai putea sa cumperi alt windows sau mai simplu sa descarci versiunea de winodws 7 home si sa o instalezi dupa care o sa iti ceara sa activezi windowsu, aia o poti face cu windows loader e foarte simplu eu am de 8 luni windowsu de genu activat cu loader si inca meege perfect. Asta depinde si de cum il instalezi

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează