| geoorgee7 a întrebat:

Salut, am un Motorola edge 30 fusion fara aux. Am cumpărat un adaptor Baseus universal type c(tată) - aux (mama) pentru muzica in mașină(player JVC) nu pot sa înțeleg de ce nu funcționează, când introduc adaptorul in telefon nu-mi apare notificare cum că nu ar fi compatibil. Lucru ce se întâmplă cu un alt adaptor original de la un telefon Huawei și adaptorul funcționează pentru că am introdus o pereche de căști cu fir sa-l testez și transmitea audio. Am testat playerul cu un alt telefon(Huaweiul cu tot cu adaptorul lui original) și funcționeaza, adică nu este defect. Singura chestie care îmi trece prin minte ar fi că adaptorul type c-aux nu este compatibil cu firul aux-aux care face conexiunea la player deși cu celălalt adaptor original Huawei funcționează. Un adaptor original Motorola nu am găsit deși nu înțeleg de ce nu transmite audio având în vedere că în legătură cu o pereche de căști funcționează. Poate fi ceva setare de la telefon? Sa fie cablul aux-aux(care funcționează cu celălalt adaptor)?

5 răspunsuri:
| VoidEternal a răspuns:

Nu e setare de la telefon. Unele adaptoare sunt pur si simplu incompatibile si nici nu e vreo specficatie anume de care trebuie sa tii cont. Pur si simplu trebuie sa incerci. Eu am unul de la Baseus care merge si pe Huawei si pe Samsung si a costat in jur de 15-20 de lei. Poate merge si pe Motorola dar nu am vreunul ca sa pot testa.

| geoorgee7 explică (pentru VoidEternal):

Pai adaptorul funcționează când îl pun cu niste căști, când îl pun la mașina nu mai funcționează.

| literallythesamebruh a răspuns (pentru geoorgee7):

Încearcă să schimbi cablul auxiliar.

| literallythesamebruh a răspuns (pentru geoorgee7):

Sau cumpără direct un cablu type-c la aux tată. Eu asta am și funcționează fără probleme.

| geoorgee7 explică (pentru literallythesamebruh):

Da cred că asta voi face daca nu i dau de cap. Acum sa găsesc unul compatibil cu Motorola. O sa testez și cu un alt cablu aux mai întâi.