|

Salut băieți, am o problema la un calculator. Mi se aprinde dar când scrie starting Windows (W7) îmi apare chestia aia cu loading files mă bagă la startup repair zi nu se rezolva nimic. Si am incercat sa dau la sistem recovery, degeaba tot așa apare. Nu mai booteaza. A mers până acum. AJUTOR VA ROG

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Porneste -l si da click pe startup repair si asteapta ca dureaza destul de mult procesul sau daca nu da click pe porneste windows normal, la mine asa apare.

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Pentru reparare foloseste CD-ul de recuperare sau cel de instalare care a fost folosit.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca poti de pe alt calculator sa faci disk bootabil cu Hiren's BootCD: https://www.hirensbootcd.org/download/

Ai acolo toate informatiile.
Intra in setarile de BIOS cu F2, F8 sau F10 depinde de ce bios ai, si du-te la setari BOOT, si puneti diskul sau USB-ul la prioritate mai inalta.

Apoi in Hiren's BootCD ai toate chestiile sa iti repari windowsul inainte sa verifici daca nu este cumva problema cu ceva piesa. Verificati HDDul, windows, etc cu Hiren's BootCD. Daca chiar nu se poate repara atunci ai optiunea sa iti recuperezi toate filele cu Hiren's.

Ai toate documentele necesare pentru pasi care trebuie sa ii urmezi acolo pe site. Nu este greu sa iti faci disk bootabil deloc, dar iti trebuie un usb nou.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează