|

Salut, calculatorul meu face fite, are aproape 1 an si are componente bune, de exemplu ma uit dintr o data pe Youtube si mi se blocheaza i ar in jocuri imi laguieste foarte grav, toate componentele sunt bune dar eu as banuii hard-ul, de la asta ar putea fi?

1 Raportează Evaluează
1 răspuns:
| a răspuns:

Buna! Poate fi de la multe. Poate fi de la memoria cache si alte date salvate pe care le poti sterge cu CCleaner, deoarece acestea ingreuneaza procesul. Daca ai componente bune vezi sa nu cumva sa ai ca proces de rulare mai multe procesoare si din alea multe sa iti ruleze doar unul. Vezi sa nu fie de la windows, ca de exemplu windows 10 cu actualizarile lui ce obosesc si iti ocup spatiu. Vezi in task manager cate aplicatii ruleaza odata cu deschiderea pc-ului care sa iti ingreuneze treaba si sa fie programe nefolositoare. Vezi daca nu ai niste virusi ce sunt greu de detectat de catre antivirus.
Ce ti-am enumerat mai sus pot fi cauze a ingreunarii procesului de rulare a pc-ului tau. Cauta tutoriale de optimizare a pc-ului pentru o rulare mai buna, fara lag si altele de genul.

Sper ca te-am ajutat!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează