|

Salut, ce parere aveti despre produsele Asus in general?

Pun aceasta intrebare pentru ca am descoperit multe inconveniente, probleme de conceptii, materiale folosite ieftine, reclama cat cuprinde.

Placile de baza au probleme de la biosuri greu de utilizat si alandala pana la materiale proaste, spre exemplu un baiat 700 de lei pe un Asus z170-k si inainte avea msi 970 gaming 450 de lei si a zis ca placa cea veche era parfum pe langa asta, deci iata ca Asus isi bate joc de noi, azi am vrut sa instalez windows7 pe pc, inainte aveam 10 si din cauza ca facea anumite figuri am vrut sa trec pe 7 si dupa ce ii dau instal imi spune ca nu recunoaste hdd-ul si dupa am gasit pe softpedia inca 2 care aveau aceeasi problema si rezolvarea a fost rescrierea biosului, iar eu n-am sa fac asta pentru ca nu ma risc si eu tot Asus am.

Placi video cu racire iresponsabila, fara racire pe vrm, doar pe procesorul grafic, vrm-ul atingand temperaturi de 110 grade.

Astept raspunsuri

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Adauga si DVD writere care nu sint in stare sa scrie un disc dual layer.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Oke pe partea asta ai dreptate dar pe segmentul de gaming? Adica Asus gx 700 e chiar un rival cand vine vorba de laptop de gaming si chiar daca ai nevoie de stand ala totusi e si el cat de cat un competitor pentru piata.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru EneCristian):

La laptopuri zic ca sunt ok, dar la componente e jale

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Eu am avut Asus și a fost foarte bun
Ai grija de unde cumperi și verifica inainte

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează