|

Salut,de aproximativ 2 zile sursa mea de la calculator scoate un zgomot foarte ciudat si nu stiu daca e grav sau nu...l-am observat in timp ce ma uitam pe youtube.Aici aveti niste inregistrati cu suntetul.1.https://www.youtube.com/watch?v=y14C60QfyGEAici am filmat sursa si inregistrat sunetul, el nu se aude exact ca in filmare deoarece are o calitate mai prosta dar este asemanator, iar uneori se mai aude un POC (zici ca se unesc 2 fire de curent intre ele in continu) si dupa dispare, uneori este repetitiv de max 2-3 ori.2.https://www.youtube.com/watch?v=ZSRwCbi_booAici inca una sper ca se aude mai bine, stiu ca nu se aude foarte ok.Si uneori pc-ul se inchide singur, din senin si se deschide la loc + sursa miroase c-am incins.

Apropo, am o sursa: switching power supply model: atx-450w pentium 4, athlone 64P.S: eu cred ca sunteul vine de la acea chesti GALBENA din primul video, ca de acolo pare sa vina sunetul.Nu stiu exact cum sa descriu sunetul zici ca e un BZZZ (dar inalt)Va rog sa imi spuneti daca pot face ceva sau daca este normal.Multumesc!Dau FundaVOT!

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Si eu am patit asa. Calculatorul imi facea ca un tractor pana cand am desfacut sursa. Problema era de la ventilator. L-am schimbat si s-a rezolvat problema. Eu iti recomand sa il duci la un service sau sa ii schimbi sursa.
Eu mi-am rezolvat problema la Diablos Computers. Acolo au tot ce iti trebuie (de la piese pana la electrician care iti poate spune ce este in neregula cu sursa). Eu nu am mai dus ventilatorul la electrician, l-am schimbat direct si asa am scapat doar cu 10 lei plus garantie la ventilatorul nou.

2 răspunsuri:
| a răspuns:

E pe moarte

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Sursa e o mare pocnitoare, de schimbat urgent. "Si uneori pc-ul se inchide singur, din senin si se deschide la loc + sursa miroase c-am incins." Iar tu inca stai cu mizeria aia in calculator? Iti place sa joci ruleta ruseasca vad...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează