|

Salut.

De ce cand deschid calculatorul imi apare "Windows Boot Manager", "Choose an operating system to start, or press TAB to select a tool", si avertizare sonora exagerata.

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Http://www.vistax64.com/......start.html

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

PC-ul tau nu ruleaza fara cd cu windows.Mi s-a intamplat cand am fost la cineva si pc-ul lui nu rula fara cd cu windows permannet in unitate. Reinstalezi windows-ul, dar cand ajungi lapartitii, le setergi si apoi le faci din nou. De exemplu partitia C mai ales, o stergi apoi o creezi din nou.Astfel windows-ul va fi activ si va boot-a din hard. Mesajul ala iti spune sa selectezi un sistem de operare de undeva, adica din stick sau unitate optica.Deci faci asa cum ti-am zis.Sau,bagi un windows in unitate si va rula din unitate dar trebuie sa tii cd-ul permanent in unitate.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ai dual boot cu doua sisteme de operare
si trebuie sa alegi unu. Daca e doar un sistem de operare (OS) si te lasa sa-l deschzi inseamna ca bootezi de pe disc sau flash, scoate cd-urile si alte memorii externe. Daca nu apare nici un sistem de operare inseamna ca nu ai instalat windows correct sau sistemul a fost corrupt, atunci reinstaleaza windows.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează