|

Salut!De ceva timp net-ul meu tot se deconecteaza fara motiv,trebuie sa dezactivez placa de retea si sa o activez pentru a ma conecta ( am conexiune prin cablu). Ce trebuie sa fac sa nu se mai deconecteze?Nu are un interval regulat,se deconecteaza cand vrea el. Inainte imi mergea foarte bine,acum imi apare, ~UNIDENTIFIED NETWORK~, mai intai aparea un numar random (scuzati-ma nu ma pricep la IT). Vad ca se opreste si cablul din clipit, dupa cateva secunde/minute revine.

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

1 reinstaleaza driver-ul de la placa de reata
2 inchizi modemul, scoti toate cablurile din el, sa nu aiba nici un pic de curent, astepti un minut apoi il repornesti. In caz ca nu functioneaza contacteaza providerul de net. ( ceva suplimentar: verifici daca reteaua este,, public/home/work,, in caz ca e pe public dai home, sau work! Bafta!)

| a răspuns (pentru BeatriceNicoleta):

Multumesc pentru funda!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Ai o intrerupere posibil in cablul Utp (cel de internet) suni la firma unde ai abonament, Rcs sau upc sau dolce, tu stii unde ai abonamentul, si ceri inlocuirea cablului utp de internet, si băietii cand vin cu noul cablu vor face ei conexiunea la net, nu folosesti ruter? Poti opta pentru un ruter de la rds in custodie.Ei il vor seta, si poti avea internet si pe telefon wifi.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează