|

Salut! Doresc sa achiziționez un laptop nou si chiar am probleme in gasirea acelui dispozitiv potrivit.

Am de ales intre doua variante si...ne având cunoștințele necesare voi pune 2-3 link uri aici si as vrea cateva opinii. Raportul calitate preț nu e atat de important ținând cont de reducerile actuale, vreau sa stiu in mare care laptop e mai eficient fără windows fiindca nu il voi instala! Nu vreau luna de pe cer, caut doar sa vizionez filme la o calitate buna, un workspace lenjer daca i pot spune așa, adică sa pot face proiecte fara eforturi prea mari, jocuri doar online si cel mai important sa fie cat de cat rezistent. Cerințele mele cred ca se încadrează in bugetul de 1700 lei, daca cunoașteți un model mai bun va rog sa mi spunetiLinkuri :

https://m.emag.ro/laptop-dell-inspiron-3567-cu-procesor- intelr-coretm-i3-6006u-2-00ghz-skylaketm-15-6-full-hd-4g b-1tb-dvd-rw-amd-radeon-r5-m430-2gb-ubuntu-linux-16-04-b lack-di3567i341tb430ub/pd/DNN7ZKBBM/?ref=others-interest ed-bought_center_4_2&provider=gravity&recid=jde463p4-60h 2qrblg85-C.c17_a189.S.VP_AP_CMD-0bruwp7

https://m.emag.ro/laptop-acer-aspire-3-a315-21g-96vb-cu- procesor-amd-dual-corer-a9-series-a9-9420-pana-la-3-60-g hz-15-6-full-hd-4gb-1tb-amd-radeontm-520-2gb-ddr5-linux- black-nx-gq4ex-008/pd/D0B3SNBBM/Mentionez ca reducerea mare la Acer m-a pus pe ganduri, altfel as fi avut deja Dell ul pe birou.

8 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Sincer sa fiu, intre calitatea produselor prefer dintre cele doua marca Acer. aici mai ai cateva de unde sa alegi :

https://:///......D2TGHNBBM/

https://:///......DQ5XTDBBM/

https://:///......DS934NBBM/

mai sunt si cateva Lenovo insa mie nu prea imi plac. materiale ieftine. singura problema e ca in majoritatea acestor laptopuri fabricantii nu iti ofera drivere pentru windows 7. doar pentru 10. eu as lua in considerare asta deoarece intr-o buna zi vei vrea sa instalezi windows.
ca o paranteza, HP de regula au in pagina lor drivere pentru sisteme de operare mai vechi precum 7 si 8.1.
bafta in alegere.

7 răspunsuri:
| a răspuns:

Pentru ceea ce il vei folosi ambele sunt ok.
eu as alege Dell.
tu alege cel ce se incadreaza cel mai bine in buget.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru gelu1970):

Limita ar fi 1700 de lei, de acea am dat ambele linkuri. Am auzit ca acerul ar fi o minciuna in ceea ce consta specificatiile, adica e varză cu ardei iute...in timp ce Dell ul s ar zice ca trage bine jumătate de an si se *înmoaie* ori nu va rezista pana atunci din cauza materialelor slabe folosite. Nu pot sa ignor si diferența de pret dintre ele.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru gelu1970):

Sunt modele bune, recunosc dar am mers azi la un magazin flanco sa intreb intre cele doua modele care i mai bun si care isi merită banii pana la ultimul leu, el mi-a propus acerul si fiind putin grăbit de circumstanțe, am dat comanda sa mi vina acasă spre luni. Mulțumesc pentru sfaturi

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Joker2000):

Pret-caracteristici daca e cel ce ai postat e bine. Sper ca si calitatea e ok. Am auzit tot mai des ca aceleasi produse, se fabrica pentru tarile din est si cele din vest. Si se spune ca e mare diferenta.
Dar asa cum am zis, Acer e o marca ce face bune produse acum. In trecut...era altceva.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru gelu1970):

Cum spuneam, nu am pretenții mari de la el, ar fi minunat sa nu mi dea impresia ca vrea sa decoleze cand deschid browser ul. Frica mea e sa nu fiu incurcat prea mult de diferențele dintre windows si linux ul ce vine pe laptop ul ăsta. Sa nu uitam faptul ca e destul de dur criticat modelul, cum ca numai specificațiile ar fi de el...vad si eu ce iese cand deschid coletul.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Https://:///......sh-silver/
Pentru ceea ce vrei este perfect un procesor mai puternic. La ce te referi prin "jocuri online"?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru marian37):

Chestii simple in 2d pe browser, ceva care sa mi învingă plictiseala.
In legatura cu software ul free dos ori linux /ubuntu, mi as face trebuie prin office si browser cu un astfel de software? In ultimul timp aud multe plangeri in legatura cu windows 10 si vreau sa incerc ceva diferit

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează