|

Salut, doresc sa ii cumpar unui prieten un microfon separat de casti pentru ca al lui este groaznic. Imi puteti recomanda un microfon bun pentru vorbit pe skype pana in 100-150 lei? Multumesc anticipat.

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Pentru Skype poti folosi orice microfon pentru calculatoare, chiar si celemai ieftine (10-30lei), deoarece Skype are incorporat reglaj automat al amplificarii (vezi setarile de sunet).
Rezultatul se poate incerca cu testerul Echo sound, pe lista de contacte.

Nota: sa nu fii speriat daca vocea ta reascultata este slab ca volum! Pe calculatorul partenerului de convorbire se va auzi bine.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Bula):

Nu sunt in totalitate de acord cu tine. Nu spun ca nu poti face niste setari bune, dar pe microfoanele alea din piata nu ai cum sa le faci sa sune bine. Toate sunetele din jur se aud, bazait incontinuu si focalizarea vocii foarte slaba. Microfonul prietenului meu tot timpul se auzea naspa, dar de la o vreme incoace s-a stricat si abia se aude sau deloc.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru BebeSergio):

Spune-i sa iasa din butoi cand vorbeste si sa nu vrea sa se spanzure cu cablul microfonului, ca e slaba. big grin

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Uite unul de calitate in cadrul bugetului tau https://m.emag.ro/microfon-profesional-de-masa-cu-condensator-electret-sal-m11/pd/DKLLMNBBM/

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează