|

Salut! M-am gandit ca in anul viitor sa imi imbunatatesc calculatorul pe care il am de 5 ani. Vreau sa fac asta daca dupa ce dau Evaluarea Nationala, bineinteles. Dar am o intrebare pentru voi.Cum as putea sa imi imbunatatesc pc-ul? Ce componente mi-ati recomanda? Procesorul pe care il are calculatorul meu in momentul actual este un AMD Amd athlon 64 x2 dual core processor 4800, avand o placa video integrata. Calculatorul meu are o problema, isi da shutdown de fiecare data cand se supraincalzeste si din cauza asta l-am dus odata la un service si nu au rezolvat nimic.Inainte calculatorul meu putea sa ruleze normal, chiar daca isi dadea shutdown, dar acum ruleaza doar in safe-mode si cand incerc sa intru pe windows-ul normal si se blocheaza la ''Loading'', incarcandu-se la nesfarsit.

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Recomand sa-ti faci alt PC de la 0. Procesoarele de azi nu sunt compatibile cu ce placa de baza aveai tu acum 5-6 ani. Nici ramii.

| explică (pentru inchipuitul):

Pai daca as schimba placa de baza si as lua alt procesor? As putea duce calculatorul la un expert, tu ce parere ai? Iti multumesc pentru raspuns, o sa retin ceea ce mi-ai spus.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru CultOfTheDamned):

Poti sa-ti faci un pc low budget cu piese de ultima generatie cu vreo 15 milioane.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Ce ai vrea sa ruleze pc-ul tau?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Chrisss23):

As vrea sa ma joc doar SA-MP si cateodata League Of Legends sau CS:GO, m-as multumi daca ar rula aceste jocuri in 40 de fps-uri pe low.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează