anonim_4396
| Anonim întreabă:

Nu inteleg o chestie. Daca win 8 si 8.1 verifica fiecare program in pc sa vada daca ai licenta, cum se face ca sunt multi cu win 8 piratat?

9 răspunsuri:
| itsoft a răspuns:

Atat timp cat tu nu ii dai sa isi faca Updates la el nu are de ce sa te prinda ca nu este Original. Treaba este simpla.

| RAY a răspuns:

Asta pentru ca e modificat e umblat i el, asta e piraterie, tot felul de virusi ascunsi, din pacate asta nu se spune, windowsul nu verifica nimic, daca instalez un uptate ala trimite la Microsoft licenta aia o verifica si te-ai facut totul e online tu nu vezi asta, asta e piraterie in mod normal nu se poate activa fara prin telefon sau o licenta activata online dar pirati fac modificari, oamenii nu inteleg ca mai bine cumperi ceva original

anonim_4396
| Anonim explică:

Microsoftul verifica licenta. Daca ai cont pe Microsoft, iti apare mereu ca windowsul e original. Daca updatezi windows-ul, la fel, iti descarca niste fisiere care verifica windows-ul. Daca dezactivezi updatele de windows, nu mai updateaa nimic de la Microsoft asa ca un piratat nu mai poate fi verificat.

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu se compara ramon windows original cu unul piratat sa fim seriosi, un windows original buteaza rapid unul piratat mai greu, in experimentele mele unul original il lua in 30 de secunde original piratat 40, 50 de secunde sa fim seriosi merita sa cumperi licenta

| Anonim explică (pentru RAY):

Ai dreptate Ray, dar in ziua de azi pc-uri au de la bogati pana la saraci.In cea mai saraca casa gaseti un pc.Pentru ca sa ne integram in acesta lume virtuala, parintii muncesc cu ziua din greu sa ia un pc chiar la mana a doua pentru copii.In cazul asta cand trebuie neaparat sa scchimbi windows-ul practic ....nu sunt bani pentru a cumpara undvd cu windows original.Un windows 8 costa in jur de 3 milioane din cate stiu. Acesti copii nu au banii necesari si graba de a intra pe internet face ca sa bage in pc-uri orice fel de windows numai sa mearga internetul greu sau nu.
Da, ai dreptate ca windwosurile piratate sunt modificate.Eu unul am avut descarcat de pe net si dupa instalare, scanam cu antivirusul si gasea cai troieni.Nu am stiu, eram la varsta de care spun mai sus, nu intelegeam de problemele unui win piratat. Facusem un dvd boot-abil si...l-am mai imprumutat. Ma gandeam unde sta ascund virusul.L-am copiat pe pc si am luat fiecare fila a windows-ului la verificat cu windows-ul.Am gasit fila infectata, am sters virusul si apoi am facut din nou bootabil.
In fine ceea ce vreau sa spun este ca o licenta cumparata pentru win descarcat de la Microsoft te ajunge si la 8 milioane vechi, deoarece imediat dupa ce alegi sa cumperi licenta, trebuie cumparat si Microsoft oficce.Aia e, n sunt bani.copii si parintii acestora nu mai dau bani si pentru altele necesare la un laptop/pc.

| RaraSeeDY a răspuns:

Pai o dagta ce ai piratat windows-ul, e ca si cum i-ai sterge memoria!
Daca l-ai piratat, te va lasa sa faci ce vrei, nu va mai controla nici licenta nimic!

| K0sti a răspuns (pentru RaraSeeDY):

Bai baiatule, pune mana si citeste, ca esti in pom si pomu' in aer! Numai raspunsuri aiurea dai!

http://playtech.ro/......windows-8/

http://adevarul.ro/......index.html

Informatiile sunt vechi, da voi ce sa cititi!

| sweetnov a răspuns:

Criminala intrebarea pentru cine mai stie cat de cat una alta in domeniul asta si nu are baza de cunostinte de pe site-uri romanesti din IT cu articole ieftine.

Pai, practic as putea zice astfel: mi-am cumparat o umbrela de ploaie iar Dumnezeu verifica brandul acesteia si daca nu ii convine o sa trimita un fulger in directia mea. Avand in vedere ca majoritatea nu au umbrele mai pretentioase de ce n-au murit decat cativa?

| Anonim a răspuns:

| Anonim explică:

Hmm. daca si win 10 e geaman cu 8 o sa dea astia faliment ( vorba vine laughing, nu vor avea vanzari multe, cel putin). bine macar ca win 7 il avem pana in 2020.