anonim_4396
| Anonim întreabă:

Poti primi bani pe PAYPAL chiar daca nu am introdus cardul in site? adica sa fie acolo, la balance, iar atunci cand bag cardul sa ii pot scoate

Răspuns Câştigător
| relian a răspuns:

Daca ai cont la paypal, adica adresa de paypal, poti sa ai si bani acolo, de fapt banii acolo iti intra pe adresa ta de paypal, nu trebuie sa ai cont bancar, poti sa nu ai deloc.Nu trebuie sa introduci nici un card deal tau, poti sa ceri bani de acolo si prin cec, paypal iti trimite cec la adresa ce tu o spui.Iei cecu te duci la banca si scoti bani.Cel putin acu vreo 2 ani era mai ieftin asa sa ceri cec decat sa transferi banii de la ei catre un cont bancar deal tau.Stiu sigur pentru ca am avut si eu ceva bani, am intrebat cat ma taxeaza in fiecare caz si era mai bine cu cec.

8 răspunsuri:
| Jassmina a răspuns:

Pai nu poti folosii paypalul deloc, daca nu ti-ai introdus contul bancar ca ei sa-ti verifice contul sis a-ti dea dreptul sa-l folosesti.
Ca atare, nu poti primii si nici platii nimic, pana ei nu te verifica si nu-ti spun ca acum contul tau este activat.
Inca ceva: Paypalul nu are card!
Paypalul este o platforma internationala de plati si incasari, care nu foloseste carduri! Banii se trag din banca ta sau credit cardul tau, si depunerea din contul paypal, se Face tot pe cardul tau bancar.
Trebuie sa intelegi un lucru: tu nu ai cont de paypal functionalbil, ataat vreme cat nu ai legat nici o banca de el, sau vreun credit card, care este verificat de Paypal. Verificarea se face prin retragerea a $2 si depunerea lor cateva zile mai tarziu. La retragerea lor din cont, iti vor trimite in extrasuld e cont un cod de 4 cifre, pe care tu il reintroduci in linkul trimis de ei, ca verificarea sa fie completa.
Cu paypal nu te joci, ca ristis a nu-ti mai poti face vreodata cont la ei.
Daca nu ai 18 ani impliniti, nu te obosii sa-ti faci cont, ca nu esti eligibil.

| Laur195 a răspuns (pentru Jassmina):

Mda, aici ai gresit...Chiar acum o ora am incercat cu un prieten sa-mi dea bani pe paypal si a mers, chiar daca nu am introdus nici un card

| Jassmina a răspuns (pentru Laur195):

Stiu, din gura toti iti dau bani, sa te vad acum unde ti-i bagi!

| Laur195 a răspuns (pentru Jassmina):

Eu am intrebat doar daca merge sa-i primesc, nu sa-i si scot...Normal ca o sa-mi bag cardul pentru a-i scoate dar se vede cu cata atentie ai citit intrebarea...

| Razvan1000 a răspuns (pentru Jassmina):

Pai poti foarte simplu sa retragi! Eu de exemplu mi-am facut un paypal doar ca sa primesc in el ( nu vreau sa ii cheltui deloc folosesc paypalul ca un cont de economii cum ar veni doar ii tin acolo). Si dupa ce s-au strans suficienti iti atasezi cardul/contul bancar ( in cazul meu contul bancar ca am mastercard nu visa iar la card doar visa merge dar poti cu contul bancar direct). Si retragi dupa. Nu conteaza ca acel cont nu e verfificat! Cu un cont neverificat nu poti plati sau retrage dar de primit poti primi fara limita oricat, urmand ca pe viitor dupa ce iti atasezi acolo cardul/contul bancar sa retragi dupa tot ce e in balance. Eu asa procedez

| Jassmina a răspuns (pentru Razvan1000):

Un cont incomplet si neverificat poate fii blocat oricand si banii pusi acolo, raman pe veci acolo.
Nu stiu cum procedezi tu si cine te-a invata asta, dar am vazut destui care au plans dupa banii blocati, fiindca au dat date false cand si-au facut contul si nu si-au mai putut retrage banii.
Paypalul si-a schimbat conditiile si dupa cum evzi in cazul unui cont nou, nu et lasa sa treci la urmatorul pas, pana nu indeplinesti toate conditiile de creeare ale contului, incluzand si datele bancare cu verificare aferenta.

anonim_4396
| Anonim explică:

Da, poți. Oferi e-mail-ul de înregistrare persoanei care dorește să îți trimită bani, iar după ce îți vei atașa card la cont îi vei putea retrage.

| Jakye a răspuns:

Salut,
Da, dacă oferi cuiva e-mail-ul tău folosit pe PAYPAL poate să îți trimită banii fără a da datele de card, și îi poți scoate după cu cardul.