| JackDanyels a întrebat:

Salut.Recent am întâmpinat o problemă legată de supraîncălzire, cred eu. Spun asta deoarece atunci când mă joc ceva pe calculator, gen Counter-Strike: Global Offensive, PC-ul meu se stinge, însă înainte de asta se blochează pentru 2-3 secunde. Țin să precizez că pastă termoconductoare am pus pe procesor (crezând că asta este problema), însă tot se stinge. Țin să cred că este ceva la placa video deoarece am observat că se încinge foarte tare, abia pot ține mâna pe ea. Dacă știe cineva ce ar putea să aibă, vă rog să lăsați în comentarii.Fundă!

5 răspunsuri:
| KanezuY a răspuns:

Merge ventilatorul? Daca da, atunci problema poate sa fie ca nu ai curatat de praf PC-ul.

| JackDanyels explică (pentru KanezuY):

Este curățat de praf, sistemul de răcire funcționează. Cel puțin eu așa văd.

| Sebastian67 a răspuns (pentru JackDanyels):

Schimbă softul atunci, poate aici este problema

| Sebastian67 a răspuns:

Salut! In principal ar fi de la procesor de supra încălzește si intră într-un procedeu de apărare isi majorează performantele,daca temperatura creste el se închise, eu iti recomand aplicația "hwmonitor" să-ți verifici componentele in principal placa video sa vezi de unde vine problema, nu stiu de ce am bănuiala ca va ni este sters bine de praf la cooler si nu are o răcire cum trebuie sau ai pus pasta termoconductoare prost, descarcă acea aplicatie si vei putea afla daca e de vina placa video, dar nu prea gred asta.bafta! Funda?

| JackDanyels explică (pentru Sebastian67):

L-am curățat și de praf, însă aceași problemă. Pasta este pusă cum trebuie deoarece nu este prima oară când fac acest lucru. O să instalez acea aplicație și revin cu un răspuns.