anonim_4396
| Anonim întreabă:

Salut si Buna seara TPU!!! PLEASE HELP

Este a 2 ora cand pun aceasta intrebare sperand de gasi niste raspunsuri. si aaa sper sa imi raspunde cineva, ca nu pot sa cred ca e chiar asa de complicat.

As vrea sa trimit internet de-la mine la cineva acasa. prin wireless daca se poate (locuiesc la tara daca are ceva importanta)

Am cautat pe eMAG si am gasit o cale de a trimite cu o (Antena Externa) semnal pana la locuinta respectiva, pe site-ul lor scria ca trimite cica pe o raza de 1000 de metri 10 MB cel putin asa scria pe site- nu sunt sigur daca e asa dar daca e adevarat spunet-imi va-rog parerea voastra.

Si ca sa functioneaza treaba asta as vrea sa cumpar de pe eMAG un (Router Wireless) sau cum se numeste si o (Antena Externa) pentru a trimite cumva de-la mine la X daca se poate.

Distanta de la mine la X e cam aprox 500 de metri.

insa am o problema nu stiu daca pot conecta modemul meu la routerul acela doar prin cablul ala de LAN si daca mai trebuie configurat ceva ca sa mearga

Acesta e modemul meu de-la Romtelecom (HUAWEI smartAX MT882)
Acesta are doar o singura gaura de LAN in spate iar idea mea era ca sa introduc un cablu de LAN la modemul meu si sa il connectez cu Routerul acela, si pentru ca (Routerul) are 4 mufe de LAN as trage inca 1 cablu de LAN la PC-ul meu sa imi mearga si mie netul.

Mai jos gasiti Antena si Routerul pe care as vrea sa le cumpar, spuneti-imi va-rog daca sunt compatibili si daca merita sa incerc ceva cu chestia asta: MULTUMESC

Astept cat mai multe raspunsuri
Va multumesc anticipat :)

Aici e routerul wireless de-pe eMAG :
Router wireless N TP-LINK TL-WR740N) il puteti gasi pe eMAG
http://www.emag.ro/router-wireless-n-tp-link-tl-wr743nd/ pd/EB5V7BBBM/? ref=list_p1_l10


Iar aici e Antena:
Antena Directionala TP-Link tip panou 2. 4GHz 9dBi, conector N-type

http://www.emag.ro/antena-directionala-tp-link-tip-panou -2-4ghz-9dbi-conector-rp-sma-tl-ant2409a/pd/EQL3TBBBM/

Răspuns Câştigător
| lpavel a răspuns:

Pagina inexistenta!
Dar oricum cred ca poti face asta si o sa mearga, pentru ca si eu am avut net de la un prieten tot asa, numai ca distanta la mine era de 200 de m si a mers bine! Daca ai vazut acolo ca trimite semnalul pana la 1000 de m atunci nu ai de ce sa-ti faci probleme, sigur o sa mearga! Bafta!

1 răspuns: