| DoarUnPieton a întrebat:

am devenit partener youtube si dupa cum stiti in clipuri nu este voie sa apara melodii sau videoclipuri din cauza drepturilor de autor dar totusi la unii am vazut cum pot face sa nu fiu sanctionat pentru asta?

3 răspunsuri:
| FlorinM28 a răspuns:

Exista unele melodii care nu se supun drepturilor de autor. Am citit pe undeva chestia asta referitoare la youtube. Sunt ceva librarii dar trebuie sa cauti pe google mai multe informnatii.

| cine1cine a răspuns:

Hai să-ți explic ceva! Pune și citește regulamentul youtube. Vei sesiza că au un regulament mai ceva ca la pușcărie! Acum doi ani strigam cu toții jos acta! Eram pentru youtube, țineam cu youtube, pănă cănd am observat că de fapt youtube este acta! Sfatul meu pentru tine este următorul, scapă de youtube și treci pe alte canale mult mai bune. Youtube pentru mine este egal cu zero barat! Sunt care au clipuri și nu le face nimeni nimic. Ba din potrivă, au vizite la greu. Dacă te uiți atent, vei sesiza pe regulamentul youtube, undeva acolo, scris negru pe alb, cu aceștia iți propun să le dai lor lovele la greu pentru a te lăsa pe tine să faci nu știu ce! Acta a dorit să inchidă youtube, iar acum youtube cere bani, ori iți inchide contul, căci youtube este acta in sine! Dacă nu mă crezi, incearcă să ivnesteșți sentimente in youtube și vei vedea că aceste sentimente se vor transforma in timp pierdut aiurea și făra rost! Baftă! Sunt stan pățitul, de asta iți zic!winking Am avut clipuri cu zeci de mii de vizite! Cum le făceam raitingul, cum imi inchideau clipul, și tot așa!

| ottotony a răspuns:

Sa stii ca si ei vor fii sactionati, nu cred ca n-au fost.Eu iti zic sa nu te bagi in belele si sa respecti regulilewinking