| maruneakflorin a întrebat:

Salut TPU am jocul cs go si îmi merge puț cam greu chiar dacă joc la calitate scăzută am 3 gb ram pe PC procesor Intel 1, 8 ghz si placa video de jumătate de giga ce ar trebui să schimb să-mi meargă mai bine?

6 răspunsuri:
| Glacyer a răspuns:

Procesorul e putin slabut. Are cel putin doua nuclee? Pentru cs go ar fi nevoie de o placa video de cel putin 1 gb care ruleaza pe 64 bit sau 128 bit mai performanta. Daca mie cu procesor 2.9 ghz 2 nuclee, 3 gb ram si 1 gb video cu grafica pe low merge bine pentru un pc destul de vechi.

| Gonrax a răspuns:

Degeaba schimbi procesorul dacă nu schimbi și placa. Așa că ambele. Și din setările la CS setează "Laptop Economy Savings" sau ceva de genul.

| AntoniSoulesOne a răspuns:

Intra la consola (~) si scrie sv_cheats 1 apoi mat_postprocess_enable 0

Apoi

ent_fire env_cascade_light kil
Si jocul iti va merge mai bine. +20 fps cred. Cu totul pe low. Fara anti, si cu rezolutia cea mai mica.

| UnBaiat439 a răspuns:

Toate componetele PC-ului. I-ati altul. 3 gb de ram... ce faci cu ei? 1 si ceva consuma serviciile windowsului, mai intri pe net pui o muzicutza laughing mai deschizi si tu un skype sa vorbesti cu prietenii cand joci cs go si pac... S-o dus cei 3 gb de ram. Si atunci incepe sa foloseasca o parte din hdd ca ram. Si atunci, cred, ca iti cam dai seama ce se intampla. Merge foarte greu.
Intel 1.8... dual core? quad core? Ce fel de procesor, nu ai zis nimic despre el doar de viteza lui. Atat.
Placa video de 512 mb... Ma baiatule, ce faci cu aia pe cs go? Abia iti ajunge sa afiseze. Eu mi-am schimbat gtx 820m de 2gb ca imi era prea putin.

| TheGreatPerhaps a răspuns:

Jocul. Ar trebui sa schimbi jocul.

| maruneakflorin explică:

Procesorul e dual cor