| franciscintaiul a întrebat:

Salut TPU. Am o întrebare. Când stergi un cont de Facebook se sterg și pozele trimise în chatul cuiva?

9 răspunsuri:
| AnnaMariaaa a răspuns:

Nu, din pacate raman...

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Nu se sterg.

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Roagă-ți câțiva prieteni să ți-l raporteze pentru deținere de cont fake, iar atunci Facebook iti va face verificarea identitatii, va cere să le trimiti o copie după un act de identitate pentru a-ți putea accesa din nou contul, ceea ce tu nu vei mai face. In acest mod, mesajele tale dispar automat din inboxul tuturor cu care ai corespondat, in căsuța de scrisori vor rămâne doar mesajele lor către tine, iar la ale tale nu vor avea acces.

| Lioana a răspuns:

Nu se sterge nimic de la cei cu care ai vorbit daca stergi contul. Doar va disparea numele tau (dupa un timp), si ii va apărea persoanei ca nu iti poate trimite mesaje.
Dar daca vrei sa dispara pozele din conversatie poti incerca sa vezi daca iti apare optiunea "sterge pentru toata lumea" atunci cand vrei sa le stergi. Uneori optiunea apare si dupa o perioadă mai lungă de 10 minute, dar numai in versiunea web. Pe telefon nu.

| PufulețiGratis a răspuns:

Bună.

Nu, atât pozele trimise cât și mesajele rămân în posesia celui căruia i le-ai trimis.

| PufulețiGratis a răspuns (pentru PufulețiGratis):

Mai mult chiar, dacă această persoană căruia i-ai trimis pozele și mesajele dorește să-și șteargă contul poate să obțină o copie a informațiilor sale de pe Facebook, această copie, desigur conținând și informațiile pe care tu i le-ai trimis de-a lungul timpului.
Vezi aici:
https://www.google.com/......ps?/search

| GabrielUpat a răspuns:

Tu micutule obraznic :-D

| felixf a răspuns:

Vrei sa stergi un cont de Facebook? Atunci steri toate pozele din contul tau, tot ce ai postat, toate conversatiile, toate logurile, tot ce iti apartine adrese hobby-uri muzica tot tot tot si dupa ce este curat atunci il poti sterge si ai speranta ca tot ce ai sters sa nu mai fie niciodata utilizat. Poti citi agreementul dintre tine si Facebook si vezi cam ce lasi acolo dupa ce stergi contul.

| floresdemayo a răspuns (pentru felixf):

Era vorba de chat privat, nu de ceea ce a postat in cronologia lui, ori a apreciat de-al lungul anilor.

Întrebări similare