|

Salut TPU! Am o intrebare! Chit ca nu am avut niciodata probleme decat mici retusuri care s-au rezolvat ca totul s-a rezolvat, acum mi s-a intamplat urmatoarea chestie: Cand eram pe agar.io in opera s-a blocat pc ul, cred ca hdd/ssd ul in asa hal incat s-a blocat tot inclusiv gui-ul (indicatorul=sageata)! Am mai avut dea lungul timpului tot felul gen sa se blocheaze hdd/ssd si sa iti dea freeze in jocuri buguri in windows etc! Voi ati avut probleme la pc grave sau minore gen? Sau eu sunt singurul care are numai probleme? E normal sa se intample la orice device ca e pc sau consola; mai mult la pc gen sa se blocheaze pc ul sa dea freeze, discul sa stea mai mereu in 100% si asa mai departe? Astept un raspuns, nu neaparat la probleme, ca pana la urma nu exista zi fara probleme, dar asa in general; Voi ati avut astfel de probleme? Ma adresez tuturor! Chiar sunt singurul caruia i se intampla toate?

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Ai Windows 10 cumva? Vezi ca o sa-si dee update si or sa adauge un centru in care cica vezi ce date colecteaza ei. Posibil sa-si dee update... iar. Preferabil e sa-i dai restarturi consecutiv.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru BlackFire2E455845):

Ma vere, da am windows 10 si cred ca mizeriile astea se intampla si din cauza updaturilor contra meltdown si spectre, au si zis ca totul se va rezolva iar vulnerabilitatile vor fi remediate dar asta va reduce performanta pc-ului oricat de performant ultima generatie sau de la nasa ar fi mai ales ca a redus performanta procesoarelor! Se poate si din cauza asta sa fie probleme peste probleme, sa speram ca se va rezolva chiar totul si Microsoft se va trezi ca inca doarme din cate vad. Chestia asta este la toate procesoarele din ultimii 20 de ani fie cs vorbim de Intel sau amd...este vorba de toate firmele! Si acum sa fim seriosi nu cred ca exista persoane care sa aiba Intel 4004 de 108 khz sau Intel 8008 de 240khz. De pentium 4 sau celeron 1 nici nu se pune problema! Asa ca toata lumea este afectata din nefericire. Toti suntem.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Eu am avut multe pc-uri cu diferite configuratii ale componentelor si cu si fara ssd, nu e normal sa se blocheze e ceva in neregula o placa busita frecventa prea mare la rami, prea mult O.C etc, eu folosesc zilnic pc-ul de multe ori ramane aprins zile in sir si nu am avut probleme de genu decat la pc-uri vechi, care avea defecte

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează