|

Salut TPU. Am o mica problema. Intotdeauna cand vreau sa imi cumpar un nou telefon imi e greu sa aleg unul si vreau sa scap de problema asta prin a-mi face propiul telefon cu ce specificatii vreau eu. Stie cineva vreun site sau vreo aplicatie ( Windows Pc sau Android ) in care sa imi fac propiul telefon? Sa selectez eu cat RAM vreau, sa pun ce procesor vreau si ce camera vreau etc.

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Da. Te poți juca cu site-ul acesta: https://m.gsmarena.com/search.php3?
Dar nici aici nu găsești chiar toate telefoanele existente. Unele nu le găsești în Europa, iar altele funcționează numai în anumite rețele.
Îți trebuie multe zile să poți înțelege site-ul care ți l-am dat, site ce este făcut în India.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Practic tu vrei ca cineva sa iti fabrice un telefon la comanda un model nou, serie limitata la 1 bucata...
Nu exista asa ceva

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Uite aici un site cu niste componente https://www.gsmnet.ro/piese-componente,posibil sa mai gasesti si pe olx sau ce site mai o fi cu lucruri second hand, fie ca e din alta tara, fie din Romania.Parerea mea este ca sa iti faci propriul telefon e ceva foarte greu,trebuie sa fii absolut expert in domeniu,sa stii piesa cu piesa telefonul. Poate reusesti sa faci vreo minune ceva,bafta! La pc-uri,laptopuri exista posibilitatea sa ti le faci cu ce componente vrei tu sa iesi la un pret mai bun,la telefon nu prea merge, cel mai bine e sa te multumesti cu ce gasesti, sigur exista un telefon pe placul tau. Daca vrei specificatii misto, normal ca te costa mult, nu ai ce face.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează