| Madrill a întrebat:

Salut TPU! Am o problema cu laptopul. Stiu ca suna ciudat dar o data pe saptamana se strica. Nu sunt sigur daca este de vina o piesa sau windows-ul. L-am formatat de 3 ori si am si refacut partiile dar problema inca persista. Si anume, ii dau window diagnostic tool si totusi nu gaseste nimic in neregula. Il repornesc si timp de 5 minute(cronometrat) piuie ca o alarma de supermarket. Dupa aceste 5 minute booteaza intr-un final windows. Treaba e ca pe absolut orice fisier dau click imi deschide automat optiunea daca vreau sa-l sterg si bineinteles ca doar yes merge sa dau. Exceptie de acest lucru face browser-ul ca-l am pe bara de jos. Oricum cand vreau sa caut ceva pe net imi baga automat spatiu intre litere. Cand repornesc laptop sau ii dau restart, incepe iar babilonia. Ca sa-l folosesc ii dau restore to a point si merge pentru o saptamana, dupa care o i-a iar cu alarma de market si celelalte. S-a mai confruntat cineva cu asemenea problema?

3 răspunsuri:
| Drimmero a răspuns:

Hmmm, reinstaleaza windows-ul si vezi daca mai face figuri, daca mai face si cu windows-ul schimbat, atunci e de la el si ar trebui sa-l duci la un service/

| K0sti a răspuns:

Schimba windows-ul!

| DryIce a răspuns:

Sa stii ca exista virusi de bios, nu e gluma. De oricateori schimbi windows virusii din bios se recopiaza pe windows. Biosul se poate reseta are o baterie undeva. Asta ar trebui sa scape de probleme. Ai mai putea sa faci flash bios, reinstalezi soft bios, sunt multe pe net si nu e greu sa faci flash. Dupa ce ai facut flash bios reinstalezi clean windows (vezi ca nu toate windows piratate la care zice clean chiar sunt clean, multe au virusi in ele).