Da, de ce?
Ajuta-ma altfel imi pierd si contul de facebook si tot.
Si mie mi s-a intamplat asta, l-am tot reinstalat dar degeaba, am sters unele programe pe care nu le mai foloseam si pana la urma am rezolvat-o cu Windowsul. Reinstaleaza-ti Windowsul si asa iti vor fi rezolvate si alte probleme pe care poate le mai ai.
Cineva a incercat sa iti afle parola...si a dat la forgot password.Incercand de prea multe ori sa introduca orasul unde s-a nascut tatal tau, contul a fost blocat pentru securitate.Trebuia sa treaca de atunci, dar poate a incercat de mai multe ori. Funda?
Te-ai uitat parola poate.Si de aia nu poti intra?! E o mare prostie ca ai uitat asta, sa stii ca trebuia daca e sa pui indentitate adevarata.Presupun ca poate la Idi as scris ex:odaiadjns@yahoo.com acest @yahoo.com nu se scrie.Du-te si fa alt idi si ai terminat cu aceasta problema.
Nu pot, am prea multe conturi inregistrate pe acest email, plus foarte multe contacte in lista ..am foarte mare nevoie de el
Incearca sa iti schimbi din nou data so ora la pc. Vorbesc serios. la mine asa a mers.
Poate e de la net sau e prea ocupat serveru incearca sa descarci alta versiune de messenger
sau ebuddy incearca de pe telefon sau de pe alt calculator
Uite cum trebuie sa faci..intra pe yahoo.mail.com,logheaza-te cu id-ul si parola, o sa iti puna o intrebare
...si cam atat, o sa iti deblocheze contul.
Funda
?
Degeaba pentru ca nu stiu raspunsul la acea intrebare ..imi zice : in ce oras a fost nascut tatal tau, desigur pe engleza.sii nu mai stiu ce oras am pus la vrajeala cand mi-am creat profilul yahoo!