| raulboy2008 a întrebat:

Am o problema deja de 3 saptamani cu messengerul care nu se rezolva.Cand vreau sa ma loghez tastez id-ul si parlola, dau sign in si imi scrie:There Was a problem signing you into yahoo mesenger. Your account has been locked.Please click forgot password to start the unlocking process.Dau forgot password, imi bag din nou id-ul si parola si un cod de securitate, si dupa aceea ma pune sa scriu in ce oras am scris ca a fost tatal meu nascut pe profilul de yahoo..bineinteles ca nu mai stiu ce am scris acolo, deci nu imi pot accesa contul.CE POT FACE? E URGENT. CELUI CARE MA AJUTA II OFER FUNDA!

12 răspunsuri:
| petrica1111 a răspuns:

Ai id alternativ?

| Emily04 a răspuns:

Incearca sa iti schimbi din nou data so ora la pc. Vorbesc serios. la mine asa a mers. happy

| aleahimk a răspuns:

Si mie mi s-a intamplat asta, l-am tot reinstalat dar degeaba, am sters unele programe pe care nu le mai foloseam si pana la urma am rezolvat-o cu Windowsul. Reinstaleaza-ti Windowsul si asa iti vor fi rezolvate si alte probleme pe care poate le mai ai. big grin

| raulboy2008 explică (pentru petrica1111):

Da, de ce?

| raulboy2008 explică (pentru Emily04):

Nu merge asa, ce pot face?

| corbeaioanagabriela a răspuns:

Te-ai uitat parola poate.Si de aia nu poti intra?! E o mare prostie ca ai uitat asta, sa stii ca trebuia daca e sa pui indentitate adevarata.Presupun ca poate la Idi as scris ex:odaiadjns@yahoo.com acest @yahoo.com nu se scrie.Du-te si fa alt idi si ai terminat cu aceasta problema.

| raulboy2008 explică (pentru petrica1111):

Ajuta-ma altfel imi pierd si contul de facebook si tot.

| EdyyChill a răspuns:

Uite cum trebuie sa faci..intra pe yahoo.mail.com,logheaza-te cu id-ul si parola, o sa iti puna o intrebare thinking ...si cam atat, o sa iti deblocheze contul.
Funda puppy dog eyes?

| raulboy2008 explică (pentru corbeaioanagabriela):

Nu pot, am prea multe conturi inregistrate pe acest email, plus foarte multe contacte in lista ..am foarte mare nevoie de el

| raulboy2008 explică (pentru EdyyChill):

Degeaba pentru ca nu stiu raspunsul la acea intrebare ..imi zice : in ce oras a fost nascut tatal tau, desigur pe engleza.sii nu mai stiu ce oras am pus la vrajeala cand mi-am creat profilul yahoo!

| pendea a răspuns:

Poate e de la net sau e prea ocupat serveru incearca sa descarci alta versiune de messengerwinking sau ebuddy incearca de pe telefon sau de pe alt calculator

| LoLiPoP101 a răspuns:

Cineva a incercat sa iti afle parola...si a dat la forgot password.Incercand de prea multe ori sa introduca orasul unde s-a nascut tatal tau, contul a fost blocat pentru securitate.Trebuia sa treaca de atunci, dar poate a incercat de mai multe ori. Funda?